Bålmad
Det er enormt hyggeligt at lave mad over bål og det er en skøn måde at være sammen på, og hygge med børnene, som elsker at være med når der laves mad udendørs ved bålet.
Mange opskrifter egner sig glimrende som bålmad, så her på siden har jeg samlet alle mine skønne opskrifter til at lave mad over bål – alt fra snobrød til lækre gryderetter.

Snobrød - i 10 skønne varianter
Snobrød er sjov og nem aftensmad - og så kan det få en hverdagseftermiddag og aften til at være noget helt særligt.
Det er hyggeligt at sidde der sammen med sin familie eller venner ved bålet, snakke, falde i staver, spise det lune nybagte brød. Her får du gode variationer på det klassiske snobrød. Læs opskriften her ››
Tip til bålmad:
- Brug gamle gryder og pander der kan tåle varmen (fx støbejern)
- Læg en rist over bålet, som evt sættes på mursten eller andre sten.
- Lav mad på gløderne og ikke direkte på ilden
- Brug altid knastørt træ og kom evt et par kul på bålet!
- Brug fantasien og gør det til en leg ;)
- Husk vand til at slukke bålet med, inden man går fra bålet igen.