Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/babyveste-i-strik/

Skønne bløde babyveste i lækker strik

Jeg har shoppet lidt. Tre skønne strikkede veste til Johan og Julie i det blødeste lækreste Alpaca.

I mellemtiden har også min søde mor været i gang med strikkepindene og strikket en fin og lækker brun vest. Den har jeg dog endnu ikke haft held til at fange et billede af med et barn i – så det må blive en anden gang. Billederne ryster lidt og uanset hvor meget antishake (?) der er på kameraet, så har det virkelig svært ved at hamle op med krudtuglerne. Jeg må vist hellere se noget manuelindstilling på kameraet, der kan tage gode billeder af små størrelser i hurtig bevægelse.

18 kommentarer
 • Lene skrev:
  14. januar 2011 kl. 12:52

  Hvor er de flotte, vestene og dine guldklumper selvfølgelig ;-)
  Godt nok billigt 150 dkr. for en hjemmestrikket trøje!

 • Ann-Christine skrev:
  14. januar 2011 kl. 13:06

  Lene, Ja, det er et godt køb! Jeg tror også mest hun strikker fordi hun kan lide det og ikke for at gøre en stor forretning ud af det.

 • Louise skrev:
  14. januar 2011 kl. 20:13

  Aj, nogle dejlige veste! Hvad størrelse har du købt til J & J? Og hun er god og pålidelig og alt det der? Skriver du bare en mail og bestiller? Sådan nogle skal jeg også have! :-)

 • Ann-Christine skrev:
  14. januar 2011 kl. 20:33

  Louise, jeg har bestilt str 1 1/2 -2 1/2 år og de passer fint, er meget elastiske så jeg håber de også kan passe dem til det tidlige efterår. Hun er god, pålidelig og sød og ingen problemer overhovedet. Jeg sendte en mail på kontaktsiden og så kørte den derfra. God fornøjelse med bestillingen :-)

 • Kisser Laptern skrev:
  15. januar 2011 kl. 16:35

  Hejsa.
  Kender du amio.dk. Der finder du masser af forskelligt kreativt og hjemmegjort børnetøj – og altmuligt andet fantastisk.

 • Gowry skrev:
  16. januar 2011 kl. 11:12

  Neeeej, hvor er de fine! Lækker model og smarte farver :) Tror da vist nok lige, jeg skal strikke en vest…

  • Ann-Christine skrev:
   16. januar 2011 kl. 12:52

   Hej Gowry, velkommen her og tusind tak, god fornøjelse med strikkeriet, de er nemlig super fede.

 • heidi skrev:
  16. januar 2011 kl. 20:32

  Lækre lækre børn i dejlige veste. Jeg har flere gange næsten købt tøj hos mormor, men så alligevel ikke fået det gjort, jeg har nemlig været så heldig at have en, der kunne strikke alt hvad jeg behøvede til mine børn, det har jeg desværre ikke mere, så næste gang trykker jeg altså på køb. De er virkelige skønne både veste og børn

 • Mia skrev:
  20. januar 2011 kl. 08:46

  1000 tak for tippet om den strikkende mormor, købte straks to veste til mine tvillinger som er 6 uger i dag og de er simpelthen bare så fine til dem og dejlig varme :)

 • Line skrev:
  20. januar 2011 kl. 18:39

  Hei – de er nydelige! Det er en sånn fin gammel modell som jeg har flere av til mine barn også!

  Hilsen Line

 • Ann-Christine skrev:
  20. januar 2011 kl. 21:12

  Heidi,
  Jeg håber du bliver lige så glad for dem som vi er – når du får købt :-)

  Mia, Nårh 6 uger gamle tvillinger, tillykke med dem. Jeg har lige set billederne fra da Johan og Julie var så små, nøj der er sket meget siden. Tusind tak for din kommentar, det er altid så hyggeligt også at høre fra andre tvillingemødre :-)

  Line, Velkommen her :-) de er så sød i den model og kan bruges virkelig længe. Vi er også rigtig glad for vores

 • Mor skrev:
  27. januar 2011 kl. 10:21

  Hvor er de fine børnene og veste :-) Man kan helt fornemme så blød strik det er. Tak for kompliment af mit hjemmestrik, der er i det mere kølige/ praktiske bomuld.. Nu har jeg strikket en vest i merinould i en superwash kvalitet. Et lækkert arbejde at sidde med og resultatet kommer med posten idag :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. januar 2011 kl. 19:28

   jubii, jeg glæder mig :-)

 • Christina skrev:
  30. januar 2011 kl. 21:48

  Hej Ann-Christine – den traditionelle vest her er noget af det fedeste.. jeg skal lige forbi den mormor der… de er bare fine i de farver.. og man bliver aldrig trætte af dem, vel?
  Kærligst fra C

 • Hanne Møller Sørensen skrev:
  5. november 2012 kl. 14:49

  Kunne godt tænke mig – adressen på den mormor, der strikker de fine veste.
  Hvordan får jeg fat i den ??

  VH
  Hanne Møller Sørensen

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2012 kl. 15:42

   Hvis du klikker på linket, så kommer du over til hendes hjemmeside og kan skrive en besked til hende der.

   Kh Ann-Christine

 • Tina Michelsen skrev:
  20. oktober 2022 kl. 10:46

  Hej
  De fine strik veste hvor kan man købe dem venlig hilsen Tina

  • Ann-Christine skrev:
   21. oktober 2022 kl. 17:07

   Det er omkring 11-12 år siden jeg købte dem, så kan ikke lige huske hvor, desværre :)
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.