Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/black-is-the-new-white/

Black is the new white …

smykketrae

Der var engang hvor jeg var til “hvidt og slidt” stilen. Det var så også dengang, hvor vi boede i et charmerende gammelt svensk hus fra 1918. Det gør vi ikke længere, nu bor vi i en lejlighed i en ret nybygget ejendom fra 2005, en lejlighed med rene linier og store lyse flader. Langt de fleste møbler fra den gamle “hvidt og slidt” stil, alle de gamle istandsatte gustavianske møbler med krummelurer, er nu solgt og stilen har tilpasset sig og er egentlig blevet meget mere mig (og meget, meget mere os -dvs den inkludere også manden i mit liv og vores liv som børnefamilie). Knap så meget nips og knap så meget behov for konstant vedligehold og omrokeringer af diverse nips.

Jeg er stadig ret meget til hvidt, knap så meget til slidt og meget, meget mere til grafiske linier, klassisk design og sort som kontrast til det hvide. Jeg er fortsat glad for finurlige detaljer, som fx det skønne smykketræ jeg fik af min søster i julegave. Er det ikke skønt med den lille fugl på?

-og en lille sød detalje til historien er, at min julegave til min søster var et smykketræ præcist magen til – det vidste dog ingen af os før til jul. Vi havde også begge fortrudt, at vi ikke også købte den samme gave til os selv, efter vi havde købt hinandens.

6 kommentarer
 • Newyorkerbyheart skrev:
  27. januar 2011 kl. 22:13

  Jeg har aldrig rigtig været til det slidte og det hvide – tilgengæld elsker jeg sort og hvidt. Sort/hvide billeder synes jeg er noget af det smukkeste – og vores hjem er faktisk sort og hvidt :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 • Hanne skrev:
  28. januar 2011 kl. 00:57

  Julegavekarma af det gode slags :) Og lidt vildt!

 • Mette skrev:
  28. januar 2011 kl. 08:30

  Sikke en sjov histoire! De bedste gaver at give, er dem man også selv ønsker sig :) Hvor er det også bare helt utrolig fint det træ. Liige til min ønskeseddel. Hvor er det mon fra?

  Ps. Fin halskæde derpå også ;)

 • Tulip skrev:
  28. januar 2011 kl. 19:21

  Ha ha det var lidt sjovt, men det må jo være fordi vi begge har så god smag ;-) Min står smukt på badeværelset som eneste “blomst” i det hvide vindue, det er så smukt.

  Glædelig weekend

 • Tulip skrev:
  28. januar 2011 kl. 19:22

  PS elsker Mini My lamperne

 • Ann-Christine skrev:
  28. januar 2011 kl. 21:34

  Newyorkerbyheart, jeg er også vild med sorthvid billeder, synes de rummer en enkelhed og et udtryk man ikke kan få frem med farver på. Jeg elsker også farver, men lige nu er det mest via børnenes legetøj og friske blomster

  Hanne, og jeg er jo vild med karma :-)

  Mette, det er købt hos Arshabitan. Super fint – og ja, halskæden det er stadig et af favoritterne :-)

  Tulip, vi kan hurtigt blive enige om at vores smag er fremragende :-D
  -jeg er også vild med lamperne, bliver så glad af at kigge på dem

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.