Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/champagne-sorbet/

Champagnesorbet

Champagne sorbet er sødmefyldt og  forfriskende lækkert.

Den er dejlig at nyde til nytåret og andre store festligheder, hvor den kan serveres til at rense smagsløgene mellem to retter. Prøv den også til dessert, eller at nyde på en varm sommerdag på terrassen.

Det er nemt at lave champagnesorbet og den lækre is kan forberedes i god tid inden servering.

Prøv også: opskrifter til nytårsaften >>

PT5H

Champagnesorbet

Tid i alt5 timer
Arbejdstid60 min.
Holdbarhed1 måned
Kan frysesJa
Antal8 pers.
Ingredienser
  • 4 dl mousserende vin
  • 180 g sukker
  • 2 dl vand
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom vand og sukker i en gryde, kog det op og lad det koge til sukkeret er opløst.

Tag gryden af varmen, hæld den mousserende vin i og rør rundt. Sæt blandingen på køl i minimum 3 timer.

Kør det på en ismaskine til det bliver en flot champagnesorbet.

Sæt i fryseren i minimum en time inden servering.