Champagnesorbet
Champagne sorbet er sødmefyldt og forfriskende lækkert.
Den er dejlig at nyde til nytåret og andre store festligheder, hvor den kan serveres til at rense smagsløgene mellem to retter. Prøv den også til dessert, eller at nyde på en varm sommerdag på terrassen.
Det er nemt at lave champagnesorbet og den lækre is kan forberedes i god tid inden servering.
Prøv også: opskrifter til nytårsaften >>
Arbejdstid 60 min.
Antal 8 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Champagnesorbet
- 4 dl mousserende vin
- 180 g sukker
- 2 dl vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom vand og sukker i en gryde, kog det op og lad det koge til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen, hæld den mousserende vin i og rør rundt. Sæt blandingen på køl i minimum 3 timer.
Kør det på en ismaskine til det bliver en flot champagnesorbet.
Sæt i fryseren i minimum en time inden servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Smagte så lækkert! Kunne nemt blive afhængig 🍾🥳 Tak for mange gode opskrifter
Hej Lou
Mange tak for din fine tilbagemelding, det er jeg glad for at høre!
Kh Ann-Christine
Tak for opskrift på honninghjerter – de var et kæmpe hit!
Nu er vi nået til nytårsplanlægning, og vil lave denne champagnesorbet. Jeg prøvede den af sidste weekend, på min ismaskine (billig en, uden kompressor), men synes aldrig rigtig at konsistensen blev god – heller ikke efter nogle timer i fryseren. Er konsistensen altid lidt blød og svær at forme?
Hej Lisa,
Dejligt at høre! Det er jeg glad for!
Ja, den er som en blød sorbet, men du kan prøve at røre den godt igennem, og fryse den og gentage det med frysning i en time af gangen til den ikke kan røres mere. Jeg oplevre godt at kunne lave kugler af den med en isske.
Glædelig jul og godt nytår
Kh Ann-Christine
Tror du at det vil fungere med prosecco? :)
Ja, det er jeg sikker på :)