Champagnesorbet
Champagne sorbet er sødmefyldt og forfriskende lækkert.
Den er dejlig at nyde til nytåret og andre store festligheder, hvor den kan serveres til at rense smagsløgene mellem to retter. Prøv den også til dessert, eller at nyde på en varm sommerdag på terrassen.
Det er nemt at lave champagnesorbet og den lækre is kan forberedes i god tid inden servering.
Prøv også: opskrifter til nytårsaften >>
Arbejdstid 60 min.
Antal 8 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Champagnesorbet
- 4 dl mousserende vin
- 180 g sukker
- 2 dl vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom vand og sukker i en gryde, kog det op og lad det koge til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen, hæld den mousserende vin i og rør rundt. Sæt blandingen på køl i minimum 3 timer.
Kør det på en ismaskine til det bliver en flot champagnesorbet.
Sæt i fryseren i minimum en time inden servering.
Nej hvor ser det lækkert og eksklusivt ud!!! Wauh… :-) Jeg tror, jeg vil prøve at servere den som en anderledes velkomstdrink til min kærestes fødselsdag og så med din opskrift på søde / salte mandler til. Endnu engang tusind tak for en fantastisk blog og god sommer :-)
Tusind tak, hvor er du sød! :)
Og det var da en virkelig god ide at bruge den til en velkomstdrink til en fødselsdag, det skal jeg da lige huske som en fin mulighed.
Rigtig god sommer til dig
Kh AC
Hej AC
Hvor lyder det lækkert, den skal jeg bestemt afprøve i løbet af sommeren! Der er altid god inspiration at hente her på din blog – og har endnu ikke prøvet noget som ikke var en succes herhjemme :-)
Nu håber jeg bare på, at du engang afprøver nogle variationer af tonic-opskrifter, det skulle efter sigende være superb ;-)
God Sommer,
Lotte
Hej Lotte,
Hvor er det da dejligt at høre :) Tusind tak for din søde hilsen
Når du nu siger tonic, så tænker jeg uhmm ;) -men hvad tænker du is eller cocktails?
Rigtig god sommer til dig også
Kh AC
Kunne du ikke have lyst til at udvikle en opskrift på gewürztraminer-sorbet.
Jo, det kan du tro ♡ Jeg skriver det på min sommerliste :)
Tror du at det vil fungere med prosecco? :)
Ja, det er jeg sikker på :)
Tak for opskrift på honninghjerter – de var et kæmpe hit!
Nu er vi nået til nytårsplanlægning, og vil lave denne champagnesorbet. Jeg prøvede den af sidste weekend, på min ismaskine (billig en, uden kompressor), men synes aldrig rigtig at konsistensen blev god – heller ikke efter nogle timer i fryseren. Er konsistensen altid lidt blød og svær at forme?
Hej Lisa,
Dejligt at høre! Det er jeg glad for!
Ja, den er som en blød sorbet, men du kan prøve at røre den godt igennem, og fryse den og gentage det med frysning i en time af gangen til den ikke kan røres mere. Jeg oplevre godt at kunne lave kugler af den med en isske.
Glædelig jul og godt nytår
Kh Ann-Christine