Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-dejlig-start-pa-weekenden/

En dejlig start på weekenden

Her er helt stille i aften. Både Johan og Julie faldt tidligt i søvn, Martin kommer først hjem senere i aften og jeg nyder stilheden, drikker varm the og arbejder. Jeg elsker det og selv om det er fredag aften og egentlig weekend, så flyder den slags med fritid/arbejde lidt ud i et for mig. Der bliver taget en tørn, så snart der er tid (dvs når børnene sover). Lige nu er det momsregnskab, finpudsning af finesser, tilretning af adwords og et par andre småting. Alt i alt er det faktisk en rigtig dejlig fredag aften for mit vedkommende.

Og nå ja, så har jeg forresten købt en by.

Paris, som lige nu pynter i vores vindueskarm. Og jeg kom også til at købe New York, nu jeg alligevel var i gang med at shoppe byer.

7 kommentarer
 • Randi skrev:
  8. maj 2010 kl. 13:12

  Dejligt med lidt uforstyrret tid i eget selskab – bare sådan i ny og næ! Fortsat rigtig god weekend:-)

 • Marianne skrev:
  8. maj 2010 kl. 22:56

  Jeg ved ikke noget bedre end at starte weekenden med den form for oprydning. Sikke nogle skønne byer man kan købe :-)

 • Tulip skrev:
  9. maj 2010 kl. 23:05

  Ej sådan nogle byer kunne jeg også godt tænke mig, de er da vildt seje. Kan man købe København eller Århus?

 • Lotte B skrev:
  12. maj 2010 kl. 09:50

  Ejjj – hvor fedt med en by som New York eller Paris i karmen. Og børnevenligt…kan tåle en tur i rummet uden at det bliver jævnet med jorden…

  • Ann-Christine skrev:
   13. maj 2010 kl. 09:22

   Jeg bliver gladere og gladere for at jeg har investeret i de to byer, de er virkelig fine! Jeg ved ikke om man kan købe dem andre steder end på nettet..

 • Tina skrev:
  31. maj 2010 kl. 20:34

  Allerførst, tak for en skøn blog – jeg kigger ind flere gange i løbet af ugen. Og tillykke med de 2 skønne tumlinger du har;-))

  Og så så jeg den fantastiske by – som jeg bare må eje og har også forsøgt at bestille flere gange…..men desværre uden held;-/ Hvordan gjorde du?? Håber det er ok jeg spørge!! Jeg kan simpelthen ikke få lov at betale for varene.

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2010 kl. 08:42

   Tina, tak for din kommentar. Det er altid så hyggeligt :) Jeg synes ikke jeg havde problemer med at købe, men mener det var noget med at man skulle acceptere en ekstra sikkerhedstjek som vi ikke er vant til på danske webshops…. ? Kan ikke huske det præcist. måske du kan maile til dem?
   Og selvfølgelig er det okay du spørger ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.