Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-ny-uge/

En ny uge

mandag

Mandag formiddag og starten på en ny dejlig uge forude. Vi har haft den dejligste weekend i København og har virkelig nydt sådan at smutte på en impulsiv miniferie sammen. Nu skal jeg lige lande oven på weekendens begivenheder, få kigget på min fyldte mailindbakke og indhentet noget arbejde fra i sidste uge. Imens vil jeg nyde en kop dejlig kaffe. Jeg har fået så mange søde hilsner efter søndag formiddag, hvor jeg giver den fuld skrue med remonce, kagecreme og krydderier i lækre fastelavnsboller i Go´morgen Danmark.

Det var en super sjov og god oplevelse!

18 kommentarer
 • Sysleren skrev:
  11. februar 2013 kl. 11:16

  Årh, der erikke noget så dejligt, som en fredelig start på ugen med en god kop kaffe og tid til at få overblik over dagen og ugens begivenheder. Jeg må vist lige se nærmere på din tv-optræden.

 • Sofie skrev:
  11. februar 2013 kl. 11:45

  Vil lige takke dig for opskriften på en fantastisk fastelavnsbolle! Jeg fik dem lavet i går og kørte ned til mine svigerforældre med nogle stykker (vi har ikke godt af at have så mange herhjemme, hihi) – det første min svigermor sagde var: “har du set opskriften på Go’ morgen Danmark?” ;)

  Resten er frosset ned så jeg ikke går og hapser dem hele tiden, og så kan man lige tage nogle stykker op når man får gæster :)
  Hav dig en rigtig dejlig mandag, søde AK.

  Knus Sofie

  • 11. februar 2013 kl. 16:35

   Hej Sofie,
   Selv tak! Det er dejligt at høre :) Jeg synes også selv, at det er det bedste tip længe, det med at de kan fryses ned :D
   Dejlig mandag til dig også
   Kh Ann-Christine

 • Mette skrev:
  11. februar 2013 kl. 12:19

  Super med link til klippene, for jeg nåede nemlig ikke at se det.

  Enig en god koppe kaffe (dog te for mit vedkommende) er vigtig for at starte godt en mandag morgen

 • Charlotte skrev:
  11. februar 2013 kl. 13:14

  Flot – det slap du rigtig godt fra. Jeg så udendelsen live – men var ikke klar over det var dig. Den optræden kan du være stolt over.
  Hilsen Charlotte

 • Emilie skrev:
  11. februar 2013 kl. 13:25

  Vi har herhjemme allerede bagt de lækre boller hele 2 gange – tak for en fantastisk opskrift!

  //Emilie

  • 11. februar 2013 kl. 16:40

   Skønt! Og selv tak – jeg mener heller ikke at man kan blive helt træt af dem ;) Og så bare duften når man bager dem … uhmmm

 • Natasja skrev:
  11. februar 2013 kl. 18:12

  Hvad putter du i din kaffe? :D synes altid den ser lækker og café-agtig speciel ud. :)

 • et cetera skrev:
  11. februar 2013 kl. 18:21

  Ann-Christine, det var dog utroligt så præcist din fremtoning og dit søde væsen passer med det indtryk jeg også har af dig som læser af Valdemarsro. Det er da vist det man kalder autencitet! .. og så en dejlig og fornyende opskrift til alle vi elskere af den “gammeldaws” fastelavnsbolle i tilgift :-)

  • 12. februar 2013 kl. 21:01

   Det er jeg SÅ glad for at du skriver. Tusind tak for de søde ord! :) Vi har jo ‘fulgtes’ nærmest siden bloggen startede … snart 6 år. Vildt!

 • Sarah skrev:
  12. februar 2013 kl. 09:01

  Hvor gjorde du det bare godt Ann-Christine, og hvor var det dejligt endelig at få sat ansigt og stemme på :)
  Og tak for en dejlig opskrift, skulle bage dem til vuggestuen i sidste uge, men endte med at slå gæren ihjel, og fik nogle meget tunge ubagte boller, men det var jo min egen skyld, hihi. Længe siden jeg har vagt, så må være ude af trænning ;) Men cremen og remoncen smagte bestemt fantastisk :)

  Kh Sarah

  • 12. februar 2013 kl. 21:04

   Dejligt at høre, og det er lige det med varmen og gæren – der skal man lige være lidt varsom :)

 • Camilla skrev:
  12. februar 2013 kl. 10:27

  Stort tillykke med TV-optrædenen :o)

  Jeg synes du klarede det super godt! Dog så du overhovedet ikke ud, som jeg troede – det må du endelig ikke tage som noget negativt – jeg havde bare et andet billede inde i hovedet :o) Du var enormt sød, og lige sådan i personlighed som jeg troede

  • 12. februar 2013 kl. 21:06

   Tusind tak, og det kender jeg godt – det med at man får et billede af nogen, ligesom når man læser en bog fx :)Jeg havde i øvrigt også lige klippet pandehår for nogle dage siden, det ser ret anderledes ud end normalt …
   Det var en god og sjov oplevelse at være derinde i studiet.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.