Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/endnu-en-forarsbebuder/

Endnu en forårsbebuder

erantis

Jeg er vild med de små forårstegn. Det gør mig meget glad at der er tegn på lys forude, livet der begynder i haven og alle de små blomster der trodser vinteren og vokser frem overalt.

-og de er så søde de små erantis.

Lige om lidt er det weekend. Jeg glæder mig til at få lidt dagslys, for det er der ikke meget af i hverdagene. Vi tager afsted mens der er mørkt og er hjemme når der er mørkt igen. Lyset er dog langsomt på vej og dagene bliver længere. To hele dage med dagslys, hygge, afslapning og et par lange gåture er meget velkommen. Jeg trænger til det!

Ha´ en dejlig dag

7 kommentarer
 • Mor skrev:
  8. februar 2008 kl. 08:40

  GOD WEEKEND ønskes herfra! Det bliver vist også godt vejr til dejlige gåture :-)Så i kan komme ud og frådse i frisk luft og solskin!

 • Madame skrev:
  8. februar 2008 kl. 10:30

  Jeg bliver også i så godt humør af de små forårsbebudere i naturen. Og jeg forstår så godt, at du længes efter dagslys, når du er på job, mens det er lyst. Weekendfri er en god opfindelse – og tænk, to dage i rap fik man først engang i 70’erne.

 • 8. februar 2008 kl. 19:35

  Mor,
  Der skal nydes lys i stor stil :-) lige nu slappes af med benene oppe, det er også helt rart

  Madame,
  Ja, og i dag er det en hel selvfølge. jeg havde tidligere et job hvor jeg arbejdede hver søndag, alle jeg talte med kunne ikke forstå at jeg kunne holde det ud… Men det var jo min hverdag dengang! I dag ville jeg ikke undvære mine weekendsfridage for noget. Sjovt som det kan ændre sig.

 • Catarina skrev:
  8. februar 2008 kl. 19:46

  Jeg tror på det bliver en rigtig dejlig weekend og her skal den også nydes fuldt ud.

  Du må have en rigtig god weekend og en god aften :-)

 • 8. februar 2008 kl. 21:00

  Catarina,
  -og i rigtig meget lige måde! :-)

 • Gitte skrev:
  10. februar 2008 kl. 20:45

  Erantis er en sød lille blomst. Jeg er ellers ikke vild med gult, hverken til det ene eller andet, men erantis og påskeliljer må godt være gule, og så er det også sket med det gule :-)
  Vi er ved at lave ny have, og i det muld som kom sidst, fangede mine øjne en lille gul klat, og det er 2 bitte små erantiser som skal plantes ud et sted hvor de kan få lov at komme år for år. Det er de eneste vi har endnu. Masser af alle mulige andre løgvækster, så der blev jeg bare glad :-)

 • 10. februar 2008 kl. 21:37

  Gitte,
  Jeg er egentlig heller ikke så vild med gule blomster, men udenfor må de gerne være, især erantis og påskeliljerne.
  Det er meget spændende med jeres nye have, synes jeg!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.