Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fars-dag-inspiration/

Fars dag – inspiration

oplevelsesgaver

Det er jo lige snart fars dag og Martin skal derfor den 5 juni forkæles lidt ekstra af Johan og Julie. Jeg forestiller mig noget ala at starte dagen med en mega lækker morgenmadshyggelig brunch med god tid til bare at nyde, snakke og måske spille et spil over en ekstra kop kaffe efter maden. Senere på dagen skal vi afsted på weekendophold for at fejre Martins forældre, som kan fejre guldbryllup på selve grundlovsdag.

Johan og Julie plejer at lave fine hjemmelavede gaver og tegninger, og så skal han også have en lille fin gave eller overraskelse, men det kan godt være lidt svært at finde gode gaver til mænd, synes jeg.

Men oplevelsesgaver er virkelig altid et hit.

Gaver for enhver smag, som både overrasker, skaber minder og er sjove at give i gave.

Jeg har kigget forbi DuGlemmerDetAldrig.dk, som både er en god samarbejdspartner (også i forbindelse med dette indlæg) og som desuden er dem, jeg altid tyer til, når det gælder oplevelsesgaver – og se bare her alle de lækre oplevelser der er at vælge imellem.

Hvis manden der har alt ikke lige bliver topbegejstret for  brunchoplevelser og den slags, så kan det jo nemlig sagtens være at han i stedet er til oplevelser som;

 • At køre en Lamborghini
 • Et prøvedyk i Kattegatcenteret
 • Whiskeysmagning
 • Undervandsjagt
 • Dyrepasser for en dag i Zoo

Der er desuden kaffekurser, kokkeskoler og mange, mange andre fine oplevelser at vælge i mellem. Jeg går i alle tilfælde fra at have svært ved at finde en virkelig god gave, til at tænke; hvor er der virkelig meget godt at vælge imellem.

Jeg elsker de små søde traditioner, som lige er med til at sætte lidt fokus på at fejre hinanden.

Ikke at vi må glemme at sætte pris på hinanden i hverdagen, for det er jo nu en gang dem der er flest og mange af, men jeg synes det er rigtig fint at gøre lidt ekstra ud af det indimellem og gode oplevelser, dem har man jo for livet.

duglemmerdetaldrig

Når man bestiller hos DuGlemmerDetAldrig kan man enten printe gavekortet selv – så smart hvis man er ude lige i sidste øjeblik – eller man kan bestille gavekortet leveret i en kuvert eller en fin gaveæske med lidt chokolade i.
Og som der så fint står på gavekortet fra DuGlemmerDetAldrig.dk :

Fortæl mig noget, og jeg vil glemme det, vis mig en ting, og jeg husker det måske. Giv mig en oplevelse, og jeg glemmer det aldrig
Søren Kierkegaard

6 kommentarer
 • Henriette skrev:
  1. juni 2015 kl. 17:19

  Tak for ideen. jeg var ellers helt tom for ideer, men jeg tror der skal oplevelser i fars dags gaven

  • Ann-Christine skrev:
   2. juni 2015 kl. 10:59

   Skønt at tippet kunne bruges :)

 • Corporate Mor skrev:
  1. juni 2015 kl. 20:36

  super godt tip! Mange tak, var kommet frem til et mumi far krus, men en oplevelse er bare lige det sjovere ?

  • Ann-Christine skrev:
   2. juni 2015 kl. 10:59

   Måske en kombination ;)

 • Hanna skrev:
  4. juni 2015 kl. 16:59

  Kan anbefale “Eventyr i Århusbugten”… Er for folk med interesse for historie, fart eller bare en god oplevelse..?

  • Ann-Christine skrev:
   4. juni 2015 kl. 18:32

   Jeg har prøvet sådan en tur sidste sommer – det var fantastisk! Så jeg er helt enig med dig, varm anbefaling herfra også :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.