Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ferietid/

Ferietid

Vejrudsigten de næste dage lover sol og sommer. Herhjemme har vi aftalt at slå til, når vejret er så lovende og holde et par dages dejlig 100% sommerferie sammen. Jeg har aftalt med mig selv at lukke computeren ned og først åbne den igen sidst i næste uge. Men jeg opdatere nok både facebook og instagram en smule med et par glimt af, hvad jeg laver, mens vi nyder sommeren og sommerferien :)

Her til aften fik vi sushi fra Karma Sushi. Det er alt for længe siden jeg sidst har fået sushi, ikke siden vi boede i København. Skønt!

Ses om nogle dage …

8 kommentarer
 • Monsterscircus skrev:
  12. august 2012 kl. 23:00

  Sikke en dejlig beslutning! Lækker aftensmad, så er ferien da vist skudt igang :-) Håber I får en fantastisk ferie og nyder det pragtfulde vejr!

 • ohhhappy skrev:
  13. august 2012 kl. 10:57

  Nøj, det ser godt ud! Nu har jeg vildt meget lyst til sushi, kl 11 om morgenen ;)…
  Rigtig god fornøjelse med “sommerferien”, god idé at udnytte det gode vejr, når det endelig er der…

 • Jasmina skrev:
  14. august 2012 kl. 20:41

  Har aldrig prøvet Karmasushi, men det ser lækkert ud. Det skal klart prøves :)

 • Kristian P. skrev:
  15. august 2012 kl. 10:26

  Så havde man lige fået tankerne væk fra sushi – hehe – godt ferien står på et lille smut til Japan, så man kan få sushi i store mængder – af bedste kvalitet ;) . Håber sommervarmen holder for jer.

 • Sandra skrev:
  16. august 2012 kl. 14:06

  Åh, lækkert med sushi – det ser godt ud og jeg blev lige mindet om, at det er alt for længe siden, jeg selv har spist sushi :)
  God ferie!

 • Iris skrev:
  17. august 2012 kl. 19:21

  Det ser virkelig lækkert ud! Nu hvor du er både sushispiser og århusianer har jeg en anbefaling til dig. Sushi+ i Århus på M P Bruuns Gade laver nemlig verdens bedste sushi! Store ord, det ved jeg, men jeg har efterhånden rejst land og rige rundt, og har aldrig fået så lækker og frisk sushi som jeg får der :-) Og så er det ikke engang specielt dyrt!

  • Ann-Christine skrev:
   21. august 2012 kl. 07:49

   Det må jeg prøve! Det bliver næste gang vi skal have sushi :)
   Tak for tippet!

 • Ann-Christine skrev:
  21. august 2012 kl. 07:51

  Hvor sjovt, Louise. Måske kommer det på facebook siden i stedet, men jeg bliver da helt nysgerrig for at se hvilket billede der gemmer sig der ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.