Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/forelsket-i-ubud/

Forelsket i Ubud – yndlingsby på Bali

indgang

Det er vist ingen hemmelighed at Ubud er blevet blandt vores favoritbyer på rejsen. Sammen med Hoi An og Ho Chi Minh City, som også topper højt på favoritlisten over yndlingsbyer.

Jeg har svært ved at skjule min begejstring for byen og synes det er så skægt, at flere af jer inden vi rejste, nævnte både på instagram og bloggen, at Ubud på Bali lige ville være sagen for os. Spot on!

Vi har boet i Ubud af to omgange nu og i 12 dage i alt og vi taler allerede om, at skulle vi engang overveje at flytte til udlandet for en periode, så ville Ubud (eller Vietnam) være et ret godt bud.

Byen er vældig turistet, der er masser af larm fra scootere og alligevel rammer den os …

Her er smukt! Smukke æstetiske bygninger, smuk natur og smukke rismarker omkranser byen og byder på ro og meditativ stemning. Her er skønne aktiviteter som yoga, Monkey Forrest, trekkingture i den ‘vilde natur’, gåture, shopping i byens mange fine små butikker og turistede souvenirs og billige saronger på markedet. Der er afslapning på byens mange kaffebarer (vi elsker at hænge ud på kaffebarer) og der er boghandlere, som frister med gode bøger til timevis af afslapning ved poolen hvor vi bor.

Der er lækker mad og alt hvad hjertet kan have lyst til inden for god mad – indonesisk mad, vestlig mad, økologiske sundhedsboostende spisesteder, kombucha, rawfood, salater og gode burgere. Kaffen er god og det er de mange sunde drikke, juicer og ingefærshots med gurkemeje og andet godt også.

Ubud er lækker og komfortabel.

En rigtig afslapnings- og hyggeby. Det er en by fyldt med udlændinge, som bor her i kortere og længere perioder – men naturligvis også med balinesere, som lever og bor i byen. Vi boede her og det kan varmt anbefales. Balinesere er søde, venlige og hjælpsomme og skaber den ro, som på trods af trafiklarm, præger byen. De daglige ritualer med offergaver til guderne. Duften af røgelse. De venlige smil og rare øjne. Vi er vilde med det ♥

frokost  palads ubud palads ritualer

clear-cafe

ubud-palace udsigt

bali-ubud benzin-paa-flasker ubud kaffe ubud spiritualitet ubud_tokotoko ubud-marked

7 kommentarer
 • Trine skrev:
  22. april 2015 kl. 21:33

  jeg er så vild med din blog. Hvis jeg nogensinde skal have børn, vil jeg ønske at blive en mor som dig! Noget jeg altid tænker over, er hvor vild jeg er med at du ALTID tager billeder af dine børn på afstand eller med ryggen til. Det er SÅ(!!!!) godt. Det viser hvor opmærksom du er på, at billederne aldrig man bruge til ‘forkerte’ ting – en ting mange mødre glemmer når de blogger/er aktive på diverse sociale medier. (Ved godt det lyder creepy) men respekterer det SÅ meget. Håber resten af jeres rejse bliver lige så fantastisk som den hidtil har været. Tak fordi du lader os følge med. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. april 2015 kl. 14:16

   Tusind tak, Trine! Hvor er du sød at skrive det :)
   – og ja, det er jo virkelig en balancegang med sociale medier og blog på sine børns vegne. De er alt for små til selv at vælge til og fra, og så vælger jeg hellere lidt for meget fra, på deres vegne ;)
   Tusind tak for at du følger med :)
   Kh AC

 • Christel skrev:
  23. april 2015 kl. 13:06

  Hej Anne-Christine, hvor lyder jeres tur bare så skøn!
  Ville blot tilbyde dig, at når du engang kommer hjem igen og er på plads, at du må få en Kombucha SCOBY (svampen man bruger til at brygge på) af mig. Jeg har masser:-)! Det er super nemt og meget sundt:-).
  Fortsat rigtig god tur,
  Mvh Christel.

  • Ann-Christine skrev:
   24. april 2015 kl. 14:19

   Hej Christel,
   Ej, hvor er det pænt af dig. Jeg er i hvertfald meget hooked på at få gang i Kombucha hjemme i eget køkken :)
   Kh AC

 • Kristoffer Føns skrev:
  22. februar 2018 kl. 10:57

  Hej Ann-Christine

  Fede billeder! Prøvede du den legendariske “katte-kaffe” på Bali? :-D

  • Ann-Christine skrev:
   22. februar 2018 kl. 19:34

   Mange tak!
   Ja, vi prøvede den på en tur – men synes ikke det var noget vildt særligt ;)

   • Kristoffer Føns skrev:
    23. februar 2018 kl. 12:39

    Hehe, okay – fair nok :-D

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.