Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyn-er-fin/

Fyn er fin

udsigt-fyn

-og på Fyn er der bare altid lidt grønnere…. -vil min fynske familie til enhver tid sige. Det er svært at sige dem imod.

Jeg har boet det meste af mit liv i det jyske. Min mor er fra fyn, men bor nu i Jylland men er fynbo i hjertet, er jeg sikker på. Jeg bor nu i København, så jeg føler jeg hører lidt til alle stederne. En del af pinsen blev brugt i det fynske og med en udsigt så langt som øjet rækker. Jeg tror, at det er godt for sjælen at kunne se langt og det er sådan en udsigt jeg drømmer om engang at have fra mit eget vindue.

6 kommentarer
 • Madame skrev:
  14. maj 2008 kl. 08:00

  Sikke et smukt billede! Jeg synes, det må være dejligt at have sine rødder i både Jylland, på Fyn og i København – så er du ‘lissom’ dækket helt ind :-)

 • Bambi72 skrev:
  14. maj 2008 kl. 12:35

  Ja Fyn er fin… Pst. men det er endnu bedre i det sydfynske øhav ;-)

 • Annette skrev:
  14. maj 2008 kl. 15:50

  Der er dejligt på Fyn – jeg har boet i Assens som barn, min familie kommer fra Jylland, hvor jeg nu bor, og mine forældre og yngste søskende bor på Sjælland, så jeg har også lidt hjemme allevegne. Jeg synes, det er godt at være kendt med det meste af vores skønne land.

 • et cetera skrev:
  14. maj 2008 kl. 16:27

  Jeg kender ikke Fyn ret godt – men der ser utroligt smukt ud – og det siges jo at fynboer er præget af det milde, “smilende” landskab :-)

 • Perle skrev:
  14. maj 2008 kl. 17:56

  Jeg er jo oprindelig sjællænder, men flyttede til Fyn i ’99. Nogle dele af Fyn er jeg på ingen måde vil med – hverken området eller befolkningen.

  I dag bor vi på vestfyn og jeg elsker det. Her er smukt, masser af skønne og imødekommende mennesker og en ro, som ikke kan sammenlignes med noget.

  Og næste gang du skal over Fyn, så skal vi måske stable et bloggermøde på benene? ;-)

 • 14. maj 2008 kl. 19:48

  Madame,
  Ja helt dækket ind ;-) Mangler bare øerne :lol:

  Bambi72,
  Der er helt sikkert også super skønt.

  Annette,
  Du har helt ret, det er rart at kende vores land godt.

  Et cetera,
  Fynboerne er skønne mennesker, ihvertfald alle dem jeg kender ;-) -og meget lattermilde

  Perle,
  Det kunne være fantastisk med et fynsk bloggermøde. Jeg melder min ankomst på et tidspunkt :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.