Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groen_koncert_aarhus/

En dag bag om Grøn Koncert – Aarhus

gron_koncert7

Lørdagen stod for mit vedkommende i musikkens tegn. En dejlig sommerdag i skønt selskab med min søde søster til Grøn koncert i Aarhus – eller rettere en dag bag om Grøn Koncert.

Vi var inviteret af Muskelsvindfonden og Carlsberg Danmark og dagen bød bl.a på et indblik i arbejdet som frivillig ved Grøn Koncert, pressearmbånd og dermed adgang til graven helt nede foran scenerne sammen med pressefotograferne og gæstebilletter til en koncert med Magtens Korridorer på podiet helt oppe bag scenen.

gron_koncert_1

Tuborg og Muskelsvindfonden står bag Grøn Koncert og overskuddet fra koncerterne, går til at hjælpe mennesker med muskelsvind. Jeg var sammen med min søster inviteret til at arbejde i Plads til Forskelle teltet, hvor muskelsvindfondens frivillige med tatoveringer (af den slags, som kan vaskes af), fine lege og udfordringer til gæsterne, sætter fokus på at skabe et samfund med plads til os alle og plads til forskelle. Mange børn og voksne kom forbi for at få en fin tatoo, mes vi stod der og hvis I skal til Grøn Koncert i dag eller næste uge, så tag endelig et smut forbi Plads til Forskelle teltet.

gron_koncert

Senere på dagen skulle vi forbi en af ølboderne og arbejde som frivillig i en times tid, med at sælge fadøl til de glade og tørstige koncertgæster. Der er over 650 frivillige med til at skabe rammerne og sørge for afviklingen af koncerterne og jeg har stor respekt for det arbejde de laver. Der var drøn på, der i ølboden! Samtidig fik vi også oplevelsen af sammenhold, fællesskab og en helt særlig fed oplevelse at være med som frivillig bag Grøn Koncert. Flere af dem vi talte med, fortalte da også, at de havde været en del af Grøn Koncerts frivillig-team flere år i træk.

gron_koncert3

En pose cocktails, ja tak! – Fra Not-Perfect af kokken Mads Nybro

Det har ikke været mange koncerter, jeg har været til de seneste fire år, hvor fokus har været på børn og familielivet. Men dette år har jeg virkelig fået smag for at komme  afsted til flere fine musikoplevelser igen. Jeg er slet ikke til ‘gå i byen’ nattelivet, men elsker derimod udendørs koncerter og festivalbesøg. På den måde kan man også stadig nå en god nattesøvn – og den slags lærer man jo, at sætte pris på, efter fire år som mor til to dejlige krudtugler ;)

gron_koncert4

Det var en ganske særlig oplevelse, at få lov at tage billeder helt tæt på musikerne fra pressefotografernes plads i graven helt oppe foran scenen og ikke mindst at komme til koncert med Magtens Korridorer på et podie oppe på scenen.

Jeg fik taget mange (!) billedermagtenskorridorer
nik_jay
medina_gronkoncert
gron_koncert5 gron_koncert6

Mange tak for en dejlig dag til alle de søde frivillige vi mødte og som tog godt imod os, og stort tak også til Muskelsvindfonden og Carlsberg Danmark for invitationen!

7 kommentarer
 • Louise skrev:
  21. juli 2013 kl. 13:30

  Hvor ser det fedt ud og det lyder som en dejlig dag. Fedt med sådanne oplevelser på bloggen også.
  Jeg kender godt selv det med søvn-prioritering ;-D

  • Ann-Christine skrev:
   21. juli 2013 kl. 22:08

   Man lærer ligesom at sætte pris på søvnen, når den indimellem er til begrænset rådighed ;)
   -og det var sådan en dejlig dag. SKønt at dele oplevelsen med min søster

 • Signe/ Copenhagen Kiddo skrev:
  21. juli 2013 kl. 19:18

  Det lyder som en dejlig dag! Jeg har det på samme måde med min nattesøvn. Den er gået hen og blevet meget vigtig for mig siden vi fik børn. Hvis jeg skal være noget for dem, så skal jeg bare have sovet. Men det er godt nok mange år siden jeg har været til Grøn koncert. Måske det skulle prøves igen :) Er det noget for børnene at tage med til, eller ville du hellere gøre det uden børn?

  • Ann-Christine skrev:
   21. juli 2013 kl. 22:14

   Jeg er absolut også mest værd når jeg har sovet – men jeg har vænnet mig til at kunne klare mig med mindre. Selv om det nok ville være sundere, hvis jeg fik lidt mere søvn.
   Jeg kan varmt anbefale, at tage til en Grøn Koncert, det var så hyggeligt og vejret var jo også bare perfekt. Da vi ankom da det startede og de første par timer, tænkte jeg at det var da et super fedt sted at tage børnene med. Der var god plads og ikke spor trangt eller (for) mange mennesker. Men senere kom der rigtig mange mennesker, ikke for mange for mig som voksen – men for mange til, at jeg ville synes det var noget for Johan og Julie. Der var også udsolgt i Aarhus i går, men måske ville det være en mulighed hvis det er et af de mindre steder. Lydniveau osv er i al fald fin midt på plænen.

   • Signe/ Copenhagen Kiddo skrev:
    22. juli 2013 kl. 12:50

    Okay, det lyder som noget der skal prøves, tak :)

 • Karina Øllgaard skrev:
  21. juli 2013 kl. 20:50

  Fede billeder og lyder som om du har haft en fed dag!
  Fedt at Mads Nybro har lavet en pose cocktail… Du kender sikkert BETA som han også står bag, ellers er det et spisested, der varmt kan anbefales…
  /Karina

  • Ann-Christine skrev:
   21. juli 2013 kl. 22:15

   Mange tak :) Det var en dejlig, dejlig dag
   Jeg kendte faktisk slet ikke BETA, før jeg smagte de cocktails i går og blev inspireret til at undersøge lidt nærmere. Det skal helt sikkert tjekkes :)
   Det var en super god cocktail!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.