Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gronne-sunde-melon-is/

Grønne sunde melon is

Det ligner en sportsis lavet på grøn sodavand, men det er det ikke – men det smager helt fantastisk sødt, koldt og friskt. Og så er det sundt! Husker I den vandmelon is jeg lavede af friske hele stykker vandmelon. Det var et hit og disse grønne melon is er lige så stort et hit. Det er nogle små søde hapsere og perfekt til en lille kølende pause i skyggen i disse varme sommerdage.

Jeg håber I nyder varmen og solen.

PT45min

Grønne melon is

4 stk    45 min
4 stk
Ingredienser
  • 1/2 cantaloupe melon med grønt frugtkød
  • 50g  chokolade, finthakket
  • ispinde, lakridsrødder, sugerør eller lign
Udskriv opskrift
45 min
Fremgangsmåde

Skær melonen i små firkantede stykker, stik en ispind i og frys stykkerne ned.

Frys i minimum et par timer.

Temperer chokoladen og dyp de frosne stykker melon i chokoladen.