Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kaffeslabberas/

Kaffeaftaler

kaffe

I morges kaldte Martin mig Fru Varnæs.

Ja, altså hende fra Matador, -og læg lige mærke til at han kaldte mig Varnæs og ikke Maude. Maude ville han have sagt, hvis jeg havde lagt mig ind i seng og gemt mig under dynen pga en eller anden lille fortrædelighed, et lille bump på vejen – som man siger.

Nææh, i dag skinner solen, foråret titter fra og jeg har kaffeaftaler – i flertal.

I morges over morgenmaden, siger jeg glad “ihh, hvor har jeg dog travlt i dag” Han kigger lidt undrende på mig og jeg kan se at han tænker; “travlt, med hvad? Du går og nusser rundt, hygger dig, sover til middag, taler i telefon og bare sådan i det hele taget nyder livet” Jeg må så forklare, at i dag har jeg en kaffedate kl 11 herhjemme, kl 16.15 ude i byen på en cafe og skal til graviditetssvømning kl 19. Så er den dag ligesom booket, vil også gerne lige klemme en powernap ind midt i det hele.

Er det ikke bare skønt? Masser af dejlige aftaler, masser af tid til at snakke og lytte og på en eller anden ubevidst måde er det som om alting skal nåes inden for den næste månedstid. Jeg ved jo ikke hvor besværet jeg er om en måned, men jeg kan tydeligt se hvor det bærer hen, -og har gjort det i nogen tid. Hvis jeg er på toppen om en måned, så tager jeg bare en runde mere.

Når tvillingerne først er kommet til verden, får vi nok hænderne fulde i de første måneder, så lige nu skal jeg bare nyde mine kaffeslabberaser og teselskaber.

12 kommentarer
 • Anne skrev:
  25. marts 2009 kl. 09:55

  Nyd det nu, nyd det når tvillingerne kommer, nyd i det hele taget dit dejlige liv :-)
  Og snup så en lur ind imellem :-)

 • Sofie skrev:
  25. marts 2009 kl. 10:07

  Nyd alt det du stadig kan så længe du kan. Jeg fik heldigvis klaret de fleste ting i rigtig god tid og det er jeg så glad for nu, for det havde jeg ikke orket her de sidste uger inden fødslen. Ikke en gang kaffeslabberas ude i byen er jeg længere i stand til.

 • Therese skrev:
  25. marts 2009 kl. 10:17

  Og jeg GLÆDER mig til at se dig i eftermiddag. Kram så længe

 • 25. marts 2009 kl. 10:35

  Anne, jeg gør det også i fulde drag og det er bare meget nemmere nu hvor foråret viser sig fra sin bedste side, er det ikke rigtigt?

  Sofie, Det er jo lige præcis det. Jeg nyder det og skal simpelthen lades op rent socialt og oplevelsesmæssigt tror jeg, så er jeg om et par uger til en måned klar til at trække mig tilbage i hulen og gøre mentalt klar til fødsel.

  Therese, Jeg glæder mig også!!! MEGET. Knus tilbage til dig :-)

 • Donald skrev:
  25. marts 2009 kl. 19:27

  Jeg siger som Anne, det kan også være dejligt bagefter – men nyd det under alle omstændigheder :-) Kraften ved at kunne se positivt er fantastisk stærk. May The Force be with you!

 • 25. marts 2009 kl. 21:38

  Donald, Jeg nyder det hele og er helt, helt sikker på at jeg også kommer til at nyde det rigtig meget bagefter :-) Helt enig i den positive tankes kraft!

 • Lillesøsteren skrev:
  25. marts 2009 kl. 21:59

  Fandt lige denne til dig.

  The Mother of Twins

  A meeting convened one day
  in Heavens sacred hall.
  The Ideal mother must be found
  for twins so sweet and small.

  She must be patient, first of all,
  And kind and calm and wise.
  And capable of chasing tears
  away from little eyes.

  She’d have to put her children first
  And be so very smart
  Have dedication and resolve,
  A sweet and loving heart.

  They all agreed you were the best
  No other mom would do.
  Yes, Heaven found the perfect one
  And sent those twins to you!

  Larry Howland

 • 26. marts 2009 kl. 08:13

  DET er sødt, tusind tak for at skrive det her, søde Søster

 • Madame skrev:
  26. marts 2009 kl. 19:30

  Hvor er det dejligt at læse om! Og hvalsvømning, hihi …
  Jeg håber, du og Therese en en hyggelig kaffeslabberas :O)

 • Julia skrev:
  27. marts 2009 kl. 10:05

  du SKAL nemlig nyde det. Det er dig det handler om nu – og ligeom lidt kan du nærmest ikke huske, hvordan det er at have tid til noget. Godt du nyder det. Er SÅ glad på dine vegne. KH

 • Olines skrev:
  28. marts 2009 kl. 07:53

  Nyd din “sidste tid” alene:) Tror mig det er ikke kun de første par måneder du får hænderne fulde, jeg er mor til 3 skønne piger i alderen 17,14 og 9 og jeg har stadig hænderne fulde! Men det er den skønneste fornemmelse i hele verden, snart vil du ikke kunne huske, at livet har været anderledes.
  Dejlig søndag til dig.

 • 29. marts 2009 kl. 07:40

  Madame, det var rigtig hyggeligt! -og tro mig; vi er meget elegante og yndefulde i vandet, ikke så meget på land mere ;-)

  Julia, Tusind tak :-) Din bog var også med til at give mig et lille spark og nyde tiden lige nu, istedet for bare at glæde mig til det som kommer…

  Olines, Jeg kan godt forstille mig at det må være fantastisk, -også med tre piger i den alder. -også dejlig søndag til dig

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.