Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kri-stense-v%c3%a6rd-at-bes%c3%b8ge/

Kri-Stense – værd at besøge

hortensia-groen

Det er tradition, at hver gang jeg kommer hjem, så skal min mor og jeg ind og besøge Kri-Stense i Års. Det er en skøn butik, med en dejlig blanding at nyt og gammelt brugskunst. Her er et meget inspirende miljø og alt er sat op i små opstillinger og stilleben. Det er en rigtig livsstilsbutik, med køkkengrej, duftende the og pesto.

Det er umuligt at komme forbi, uden at bruge lidt penge.

Jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi, næste gang du kommer på de kanter. (psst, der er noget med, at der er inspirationsaftener hos kri-Stense i denne uge. -hvor ville jeg gerne med!)

Om sommeren er vi flere gange blevet opfordret af butikkens ejer, Mette, til at tage en inspirationstur i haven. Det siger vi bestemt ikke nej til…

Hos Kri-Stense bliver man inspireret og kommer hjem med en masse nye ideer til indretning i hjem og have.

8 kommentarer
 • Hulda skrev:
  5. november 2007 kl. 22:21

  Aller først: så nydelige bilder du har tatt! Herlig bilde du tok av Vakre hjem, så lekre ting du hadde ved siden av. Flott madonnalys du har kjøpt deg, jeg har et som ligner, de er så søte!! Likte også veldig godt denne butikken du snakker om, de har jo helt utrolig flotte ting. :)

 • Hulda skrev:
  5. november 2007 kl. 22:23

  meg igjen.. :) så nydelig det kortet var, har du kjøpt det på butikken? jeg er på leting etter noe slikt.

 • 5. november 2007 kl. 22:27

  Hej Hulda, tak for de søde ord! :-) Det er en skøn butik, og det er også der jeg har købt kortet. -jeg er altid på jagt efter de små “gamle” kort…

 • Dorthe skrev:
  5. november 2007 kl. 23:50

  Ååhh nu bliver jeg helt syg! Sikke da nogle dejlige ting!
  Knus
  Dorthe

 • 6. november 2007 kl. 07:03

  Ja, Dorthe. Det er et skønt sted, mon du har været der? Du kommer jo fra de egne :-)

 • et cetera skrev:
  6. november 2007 kl. 13:34

  Ja, jeg må sige at jeg kommer til at savne mine besøg i Års endnu mere nu. Jeg kom en del på Vesthimmerlands Gymnasium i “embeds medfør” tidligere – og lå møderne sidst på dagen gik jeg sommetider en lille tur i byen – det er slet ikke noge dårlig, lille handelsby :-) Kri-Stense er jeg dog aldrig stødt på, og nu kommer jeg der ikke mere – men det er da lige før man kunne finde på at tage turen igen ;-D

 • Mor skrev:
  6. november 2007 kl. 21:55

  Det var så dejligt med dit besøg :-) I godt selskab går tiden bare for hurtigt…
  I morgen, når jeg kommer på besøg i Kristense, må jeg være ekstra skarp i opfattelsen, så der bliver noget at berette om. De er gode dine billeder. Mor

 • Valdemarsro skrev:
  6. november 2007 kl. 22:59

  Et cetera, du må bare besøge kri-Sense i Års, tænker at det lige må være noget for dig. Det er et skønt, skønt sted!

  Mor, Tak! -ja tiden gik alt for stærkt, men hvor vi hyggede :-) Jeg glæder mig meget til at høre om din tur til inspirationsaften.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.