Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lidt-frisk-i-det/

Lidt frisk i det…

tomater

Mon ikke lige jeg skulle få løbeskoene på og nappe en sø eller to?

I dag har vi fået vores første kasse fra årstiderne. Super lækkert. Der var alt muligt lækkert, Gazpacho, Pæresaft, Sesambar, Valnøddeboller, Appelsin, Avocado, Bananer, Citron, ingefær og kardemomme, Gulerødder, Porrer, Spidskål, Spinat, Tomater og Æbler.

Jeg tror, at vi skal have en lækker salat med spidskål, appelsin og æbler til aften…Mums

9 kommentarer
 • Anette B skrev:
  16. april 2008 kl. 17:46

  Det lyder lækkert med den kasse. Er det en god kvalitet? Hvad skal man gi for sådan en kasse?

 • Jonna skrev:
  16. april 2008 kl. 18:00

  Må jeg spørge om du ved hvad vi bruge de der kardemonne til har kun prøvet det som pulver i bagværk.
  Fik jo også kasse i dag sjovt at prøve noget nyt.

 • Marianne skrev:
  16. april 2008 kl. 18:12

  Sikke en energi du har – hvor kommer det fra?

 • Bambi72 skrev:
  16. april 2008 kl. 19:35

  Det lyder til at være en skøn kasse

 • Madame skrev:
  16. april 2008 kl. 19:52

  Det lyder afsindigt lækkert – både kassen fra Årstiderne og en tur rundt om søerne.

 • 16. april 2008 kl. 20:38

  Anette B,
  Super lækker kvalitet, vi har spist en en del af grøntsagerne og frugten til aftensmaden. Meget lækkert! Vi har givet 279 kr pr uge, for en kasse med blandet frugt, grøntsager og lidt kolonialvarer. Det kan anbefales :-)

  Jonna,
  Jeg tænkte først på at smide dem i en smoothie, det tror jeg er godt. Eller du kan lave en god chai the, af sort the, kardemomme, kanel og nelliker og så mælk, alm, soya eller rismælk. Det tænker jeg også vil være skønt. Jeg ved ikke lige hvordan jeg skulle bruge dem i en ret til aftensmaden, endnu :-)
  Blev du glad for din kasse også?

  Marianne,
  ;-) totalt overskudsagtig… Nææ, var faktisk lidt fladmast, men fik mig slæbt afsted og det var dejligt :-)

  Bambi72,
  Meget lækker

  Madame,
  Begge dele var skønt, og turen rundt søerne var pragtfuld og meget tiltrængt. -jeg kan indtil videre kun anbefale at prøve Årstidernes kasse ;-)

 • Jonna skrev:
  17. april 2008 kl. 15:04

  Tror jeg vil prøve smoothie så, ja blev glad syntes det er sjov med noget jeg måske ikke lige ville have valgt.
  Skal have den salat med spinat i dag der til kold kylling kogte en i går.

 • Anette B skrev:
  17. april 2008 kl. 16:46

  er det monsterbasiskassen i får? En af mine betænkeligeheder går på om man får brugt det hele. Der vil vel altid være noget man ikke er så vild med a la rosenkål :P men i det store og hele skulle det hele jo gerne bruges for at det kan betale sig. Hm – jeg overvejer virkelig men må hellere drøfte det med gemalen :P

 • 17. april 2008 kl. 18:38

  Jonna,
  Det synes jeg også. Det lyder lækkert med salaten :-)

  Anette B,
  Det er monster mix kassen. -og jeg kan allerede se at vi fint får spist det hele. Det er virkelig lækkert :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.