Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mandsopd%c3%a6kket-af-babybanden/

Mandsopdækket af babybanden

Ann_Christine-julie-johan

Okay, der sker jo ikke en fløjtende fis herinde på bloggen i disse dage. Men på den anden side af skærmen, nemlig herhjemme hos os. Her er ret godt gang i den. Johan kravler og så har Julie og Johan været så enormt elskværdige at de er blevet enige om at dele mig , så jeg aldrig er alene. Aldrig! Og det er jo sødt af dem, ik´. Jeg er helt mandsopdækket og har været det de sidste mange dage, uden 5 minutter med to sovende babyer på noget tidspunkt. Og det er jo fantastisk, så skal jeg nemlig ikke sidde her og tænke over, hvad jeg ellers kunne lave.

Nu har jeg lige sneget mig til at poste et hurtigt indlæg, under påskud af at lave en kop te (ja ja, jeg kommer med fjollede undskyldninger, som om de ikke er ligeglade med om jeg laver te eller poster et hurtigt indlæg) Når de sover begge to samtidig (det sker så ikke lige) eller når Manden er hjemme og leger med babybanden. Så bruger jeg pauserne på at give butikken en kærkommen renovering. Teksterne bliver finpudset og ellers bliver der sådan generelt shinet lidt op.  Du må da gerne smugkigge, men jeg er ikke helt færdig endnu (med det tempo her, bliver jeg det måske i vinteren 2012)

6 kommentarer
 • Lis skrev:
  12. februar 2010 kl. 09:57

  Mandsopdækning kan være noget så kært…….og belastende! Jeg føler mig i hvert fald som om jeg er rullet ind i noget meget stramt, når mine unger laver ‘klisteren’ på mig. Ville ønske jeg også havde tid til at shine min shop. Indtil da kan jeg da lige hoppe ind og nyde din:D

 • Mor skrev:
  15. februar 2010 kl. 18:27

  Altså Julie og Johan! Har i mon lavet en aftale med hinanden om at holde øje med Mor mens den anden sover ;-)

 • Ann-Christine skrev:
  15. februar 2010 kl. 22:35

  Ja, de er nogle små lømler. Men nogle søde nogen ;)

 • Mor skrev:
  16. februar 2010 kl. 08:43

  Ja bestemt! De sødeste små lømler der tænkes kan :-)

  I svømmehallen var der en mor der sukkede over sin lille søns livlige aktivitet, han havde næsten ikke sovet den dag.. Da han er jævnaldrende med tvillingerne, kunne jeg ikke dy mig for at fortælle om Julie og Johan ;-)

 • Madame skrev:
  16. februar 2010 kl. 11:09

  Åh, det er hårdt, Ann-Christine, og jeg synes endda, at det var hårdt bare med ét barn :-) Jeg er imponeret over, at du overhovedet kan få sat dig ved computeren!

 • Ann-Christine skrev:
  17. februar 2010 kl. 09:16

  Madame, det er heller ikke altid jeg når at sætte mig…
  Og nu kravler Julie også, så her er drøn på :D

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.