Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mors-dag/

Mors dag

blomster-til-min-mor_mors-dag

Jeg må ærligt indrømme, at efter jeg selv er blevet mor, så har mors dag fået en helt ny og særlig betydning og jeg er samtidig også blevet endnu mere bevidst om at fejre min egen søde mor.
Jeg elsker det! Jeg er i det hele taget ret så vild med traditioner og med at man fejre hinanden og ens nærmeste i det hele taget. I år vil jeg bestille en stor buket blomster til min mor til levering på søndag. Vi bor lige lidt over en times kørsel fra hinanden – ellers var jeg lige kommet forbi med en buket og et stort kram.

Herhjemme fejrer vi på søndag mors dag med en ekstra god morgenmad, og så skal vi ellers feste og fejre Johan og Julies kusines konfirmation hele søndagen. Men jeg tror nu at vi allerede fredag åbner en flaske bobler og fejrer, at jeg har fået taget de sidste opskriftsbilleder til bogen, som er planlagt til at udkomme lige omkring 1. oktober (hvis alt går vel).

blomster-og-smoothie mors-dag-blomster

 

13 kommentarer
 • 8. maj 2014 kl. 10:33

  Tak for kode. Vi gør ikke noget ud af hverken mors eller fars dag i min familie. Jeg mener jo, at vi skal være gode ved og skønne på hinanden hver eneste dag hele året, og ikke hænge hele samvittigheden op på en enkelt dag. Men nu har jeg alligevel bestilt en buket til levering på søndag til min mor på 88. Jeg tror, hun bliver overrasket :-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. maj 2014 kl. 10:50

   Det kan jeg godt følge dig i. For mig skal det heller ikke handle om samvittighed eller at glemme hinanden i hverdagen og så ‘får man lige afløb for den dårlige samvittighed’ en enkelt dag om året … Jeg elsker nok bare alle dage, der på en eller anden måde kan gøres til noget særligt – og det kan også sagtens være en helt almindelig torsdag, der bliver gjort ekstra festlig.
   Jeg håber din mor bliver glad for buketten :)

 • Marina / cand.mor skrev:
  8. maj 2014 kl. 11:10

  Mors Dag er da også bare så hyggelig, synes jeg. Mens min lillebror og jeg var små, fik vi altid lidt penge af vores far til at købe en gave til vores mor for. Og omvendt naturligvis til Fars Dag :)
  Jeg tror, at dem, der harcelerer over konceptet Mors/Fars Dag, har misforstået det med, at det altså ikke (for os) handler om, at det skal være store og forkromede gaver.

  Og tillykke da med billederne. Du arbejder godt nok hurtigt!

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2014 kl. 10:02

   Vi køber nogle gange gaver, nogle gange blomster. Nogle gange store gaver, nogle gange små og helt andre gange er det måske en oplevelse sammen der er valgt i stedet. Jeg synes det er rart, hvis man ved at der er en lille overraskelse og at man kan glæde sig lidt til at ‘blive overrasket’ og selv at overraske. Men jeg er slet heller ikke til det der store økonomiske show – det er nemlig slet ikke det, det handler om :)
   Og hvor hyggeligt at I selv var med til at vælge og købe en lille ting, det lyder som en god ide.
   Mht billeder, bog osv – Ja, jeg synes også virkelig at der har været fart på de seneste måneder ;)

 • Freya skrev:
  8. maj 2014 kl. 12:03

  Det tror jeg, at jeg vil benytte mig af. Jeg plejer altid at sende min mor lidt ekstra opmærksomhed på mors dag. I øvrigt virkelig godt valg af buket – og den smoothie ser bare alt for lækker ud! Er den eller en lignende på bloggen?

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2014 kl. 10:05

   Det er så hyggeligt :)
   Denne smoothie er lavet af frossen hindbær, en håndfuld mynteblade, mælk, banan og lidt vanilje, super lækker!
   Den er ikke på bloggen, så vidt jeg husker

 • Tine skrev:
  8. maj 2014 kl. 13:46

  Kære du.
  Bliver altid i så godt humør af at læse dine daglige blogindlæg og ikke mindst spise dine billeder med øjnene.
  Så tak fordi du gør det her <3

  • Ann-Christine skrev:
   9. maj 2014 kl. 10:06

   Tak for at du skriver så sød en hilsen!
   Jeg stornyder virkelig at lave denne blog og det gør det bare endnu sjovere og super rart at jeg kan skabe glæde hos de der læser med :)
   Tusind tak <3

 • 9. maj 2014 kl. 10:01

  Hvor er det smart – og det lader til, at de har været gode til at afkode dine ønsker til buketten! Det kunne da godt være man lige skulle bestille en lille kvist til på søndag… ;-)
  Louise

 • Camilla skrev:
  9. maj 2014 kl. 10:32

  I år skal min mor også forkæles, derfor har min søster og jeg booket en spa-dag på vejlefjord til hende (og os :-) )
  Naturligvis uden hun ved noget. Glæder mig til at gøre lidt ekstra for hende, som man ikke lige får gjort i en travl hverdag!
  Hurra for mors dag!

  • Ann-Christine skrev:
   10. maj 2014 kl. 14:53

   Ej, hvor lyder det altså dejligt!
   Rigtig god fornøjelse til jer :)

 • Maria skrev:
  12. maj 2014 kl. 15:29

  Et helt andet spørgsmål: Hvor er vasen fra? :-)

  • Ann-Christine skrev:
   13. maj 2014 kl. 09:32

   Den er fra Ditte Fischer

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.