Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ny-redekasse/

Ny redekasse….

haven

Vi flytter! Ja den er god nok, -vi har lige solgt huset og skal nu snart på vej ind til København igen.

Hvorfor? Ja, det føles bare rigtigt. Vi har for meget transporttid i dag, det var ved at tage livet af hverdagen, og gøre den sur og træls. Vi vil spare (læs: forære os selv) omkring 2 1/2 – 3 timer hver dag, -det er jo næsten som at få et deltidsjob.

Vi har i et års tid talt om, at ikke ville bo i netop dette hus for evigt. Huset var og er helt perfekt, men vi må nok bøje os for de tre B´er: beliggenhed, beliggenhed & beliggenhed. Det duer simpelthen ikke at bo i det rigtige hus, hvis man bor for langt væk for alting.

Med det boligmarked vi har lige nu, bliver det nok til en dejlig lejelejlighed inde i byen. Jeg glæder mig til bylivet, cafelivet, butikkerne, menneskerne, søerne, strøget og alle de skønne haver, Frederiksberg have, Kongens Have osv. -men for dælen da, jeg kommer til at savne min egen have!

19 kommentarer
 • Annette skrev:
  12. marts 2008 kl. 22:41

  Spændende!
  Det bliver da en kæmpe forandring med 2½-3 timer ekstra om dagen. Det kunne jeg godt bruge :o)
  Jeg kan godt forstå, du kommer til at savne haven, men det bliver da også fedt at bo “hvor det sker”.
  Har I en lejlighed på bedding, eller hvordan er mulighederne for at finde noget?

 • Stine skrev:
  12. marts 2008 kl. 22:52

  Åh det bliver spændende. Jeg forstår godt jeres prioritering – pøj pøj med det hele :)

 • Mona skrev:
  12. marts 2008 kl. 22:57

  Hvor lækkert!
  Jeg ville ønske vi kunne gøre det samme. ;)

 • Bambi72 skrev:
  12. marts 2008 kl. 23:15

  Tillykke med at I er kommet frem til en beslutning der lyder til at være det bedste for familien :-D

 • 13. marts 2008 kl. 06:10

  Annette,
  Jeg tror det er rimelig nemt at finde en lejlighed i øjeblikket, vi har meldt os til på boligportalen og det vælter allerede ind med tilbud :-)

  Stine,
  Mange tak, det er ret spændende, synes jeg :-)

  Mona,
  Det har også taget lidt tid at komme hertil med beslutningen, nu lykkedes det

  Bambi72,
  Det er det bedste, jeg tror vi bliver meget glade for det, -og vi skal jo have hus igen på et tidspunkt ;-)

 • Catarina skrev:
  13. marts 2008 kl. 06:17

  Tilykke med hussalget. :-)

  Uha jeg ved også at jeg kommer til at savne men have når vi engang skal flytte herfra, men her er vi enige om at der går nok nogle år endnu. :-)

  Det bliver rigtigt spændende at bo i byen igen, og tænk på at de der haver det er “dine” du har bare en gartner ansat. ;-)

 • Liselotte skrev:
  13. marts 2008 kl. 07:00

  Jeg forstår godt, at I vælger at spare den lange transporttid. Der er en tid til det hele og lige nu, er tiden måske til en bylejlighed. Man kan altid forandre livsrammerne, hvis man får behov for det. Held og lykke med det :-)

 • Marianne skrev:
  13. marts 2008 kl. 08:05

  Velkommen ind til byen – og her er altså mange gode haver. Ja der er fordele og ulemper ved alt. Godt at i nåede frem til en fælles beslutning der er god for jer :-)

 • Madame skrev:
  13. marts 2008 kl. 08:28

  Tillykke med beslutningen – det er godt at høre, at I er enige. I kan jo også senere få egen have, hvis I får lyst til det igen. Der findes mange grønne områder i København, hvor I kan få masser af natur, når I har lyst. Jeg ville ikke selv kunne undvære en have, men en altan med masser af grønt er heller ikke dårligt ;-)

 • Mor skrev:
  13. marts 2008 kl. 09:22

  Jeres beslutning har vakt glæde her, for så får vi jer tættere på. Jeres dejlige hus har også dannet rammen om gode sammenkomster, som vi mindes med glæde. Og for jeres vedkommende alletiders, hvis det havde ligget et stenkast fra Kbh.
  Hvad angår have, så deler vi gerne vores med jer!
  Held og lykke med den nye redekasse! (Det er et fint billede på det i står foran!)

 • et cetera skrev:
  13. marts 2008 kl. 09:45

  Spændende beslutning – og det den lyder også til at være den helt rigtige – 2½-3 timer er MEGET! – og tænk så også på hvor spændende det bliver at starte på “en frisk” indretningsmæssigt :-)

 • Nille skrev:
  13. marts 2008 kl. 13:03

  Jeg kan sagtens forstå den beslutning – jeg ville også gerne have en have igen. Men man må vægte, hvad der er vigtigst! Hvis du starter dit eget firma, er det ganske givet også et plus at være mere i centrum! Det andet kan altid komme igen – og en stor terrasse med masser af potter har også sin charme! Tillykke med det!

 • anjoe skrev:
  13. marts 2008 kl. 14:03

  Så lang transporttid kan i længden virkelig trække tænder ud, og ved læsning af dit “regnskab” er det at være haveejer for stor en udgift!

  Alt hvad du nævner på din indholdsliste til venstre foroven på bloggen, minus haven, vil jo fortsættes, og med København som centrum, kommer der ret sikkert flere til. Desuden vil du så at skrive få fingeren bedre på pulsen ang., hvad der hele tiden rører sig, hvilket kun vil blive en fordel, når (ja, jeg skrev når) du får startet egen virksomhed ;-)

  Og med en lejelejlighed vil det heller ikke blive svært/dyrt at flytte, hvis I om nogle år igen vil ha’ mere luft under vingerne…

 • Therese skrev:
  13. marts 2008 kl. 17:12

  Hvor lyder det bare spændende! Leder i efter ejerlejlighed eller andel? Så skal jeg nok sige til, hvis jeg finder noget der er helt fantastisk! Leder I på Frb, Østerbro eller et helt tredie sted?

  Det bliver dejligt at få dig herind! Måske vi skulle lave en kernesund mad aften?

 • Jonna skrev:
  13. marts 2008 kl. 19:39

  Der er dejlige ting alle steder man bor, da jeg måtte sælge mit sommerhus troede jeg at det ville blive svært med kun en altan.
  Men er også rart og som nævnt er der også mange dejlige steder i byen.Og ikke holde have giver tid til meget andet.

 • 13. marts 2008 kl. 19:49

  Catarina,
  Det er da helt rigtigt, sådan må jeg se på det… Tænk at have en gartner ansat :-D

  Liselotte,
  Mange tak. -og som du siger så kan livsrammerne forandres. Vi glæder os, men ved også at vi skal i hus igen, når tiden er til det :-)

  Marianne,
  Tak :-)Jeg vil nyde alle de gode haver til sommer, -og så skal vi være gode til at lege turister i byen når vi har fri.

  Madame,
  Vi skal helt sikkert have en have igen. Jeg får svært ved at undvære den, men jeg er god til at omstille mig, så det går nok. Jeg må have krydderurter og blomster på altanen.

  Mor,
  Ja ik ;-) -og tak for tilbudet om delehave, den tager vi fluks imod :-) Vi skal have mange dejlige stunder sammen i KBH og hjemme i jeres dejlige hjem :-)

  Et cetera,
  Du er tankelæser… :-D Jeg glæder mig nemlig meget til at nyindrette hjemmet. Et hjem er jo også hvor ens ting er ;-)

  Nille,
  Mange tak. Det bliver helt sikkert også mere muligt for mig at få gjort mere ved drømmen om at være selvstændig, hvilket er fantastisk .-)

  Anjoe,
  Vi får nemlig den store fleksibilitet du skriver og jeg får mere mulighed for at gøre noget ved drømmen. Det føles rart og godt!

  Therese,
  Det kunne være rigtig sjovt med en kernesund aften.
  -vi ser på lejelejlighed, og har måske allerede fundet den inde på Østerbro. Jeg krydser fingre ;-)

 • 13. marts 2008 kl. 19:54

  Jonna,
  Det er rigtigt som du siger, nogen gange er det nok mest tanken om at skulle undvære haven. Jeg tror egentlig, at jeg hurtigt omstiller mig. Det er også vigtigt at se fordelene ved det nye sted frem for det der “mangler” i forhold til der man flytter fra.

 • Perle skrev:
  16. marts 2008 kl. 09:19

  Tillykke med hussalget.

  Hos os har vi talt om, at når ungerne flytter hjemmefra, så kan det være vi “flytter med” hehe. Lige nu peger begge de uddannelser de taler om, at de skal til Kbh og læse. Hvis det bliver sådan, kan jeg nemt forestille mig at vi rykker med til en lejelejlighed. Kommer jo fra Nordsjælland, så det ligger ikke så fjernt.

  Har i været skrevet op nogle steder? Vi overvejer om vi bør gøre det (er kun skrevet op i et selskab i det område vi boede i før).

 • 16. marts 2008 kl. 09:22

  Perle,
  Mange tak. Vi har ikke været skrevet op, men har meldt os til boligportalen.dk Det har virket godt, der er en masse fine lejligheder derinde. Det lyder da ret spændende at I overvejer at flytte med til KBH når jeres børn flytter :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.