Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/powernap/

Powernap

kamillete

Jeg elsker virkelig en god gammeldags eftermiddagslur, bare lige 10-15 min med lukkede øjne, lige at koble totalt af, uden at sove dybt igennem.

Har jeg fri en hverdag eller i weekenden, så sætter jeg gerne min mobiltelefon på 15 minutter. Så lægger mig på sofaen,  lukker øjnene, og slapper helt af, mens jeg tænker på noget dejligt og helt ukompliceret. I tankerne indretter jeg stuen på ny med helt andre møbler, jeg vælger blomster til sommerhaven, planlægger et staudebed eller planlægger forbruget af gevinsten fra en lottokupon, hvor jeg endnu ikke har vundet. Der er ikke plads til pligter og bekymringer under min powernap.

Efter 15 min er jeg fyldt med ny energi og føler mig dejlig udhvilet, det kan godt anbefales!

Mon man ikke kunne indføre det på arbejdspladsen?

Nu vil jeg i hvertfald gå tidligt i seng og indhente de powernaps jeg ikke har fået i løbet af ugen… -og så blev det også lidt sent igår på valgaftenen.

Sweet dreams…

6 kommentarer
 • Stine skrev:
  14. november 2007 kl. 23:11

  Jeg tror faktisk man kunne effektivere den offentlige sektor ganske effektivt ved simple og billige ting som f.eks. powernaps!

  Jeg må også hellere komme i seng ;)

 • Mahalo skrev:
  15. november 2007 kl. 08:01

  Jeg ville ønske, at jeg havde den evne.
  Men det har jeg ikke…bliver mere “omtumlet” end før luren, mens min far f.eks. kan snuppe de 15 min. og arbejde som en hest 8 timer igen :-D

 • Madame skrev:
  15. november 2007 kl. 08:40

  Det er en smadder god idé, Valdemarsro. Jeg mener, at man indførte powernaps i Hillerød kommune for nogle år siden, men det blev der desværre gjort grin med – for jeg er sikker på, at det giver ny energi.

 • et cetera skrev:
  15. november 2007 kl. 09:22

  Ikke alene er det en virkelig god idé, Valdemarsro – du beskriver også så fint hvordan det kan praktiseres. Jeg sad med et lille smil – for jeg bruger nøjagtig samme “metode” når jeg skal falde til ro (og jo også helst i søvn) når jeg er kommet i seng. Smilet kom af, at jeg også indretter i hus eller have i tankerne – eller “planlægger” dejlige rejser :-)

 • Lene skrev:
  15. november 2007 kl. 18:59

  Jeg har det som Mahalo, desværre.
  På arbejde har nattevagten lov til powernap, hvis der er tid til det. Sidst jeg var i nattevagt tog jeg en powernap, den blev dog lige lovlig lang :-) der var stille på arbejde, så de andre lod mig sove ;-)

 • Valdemarsro skrev:
  15. november 2007 kl. 19:22

  Stine,
  ja det er en billig løsning på at skabe energi.

  Mahalo,
  Det er godt vi er forskellige, min husbond er også helt groggy efter 10-15 med lukkede øjne.

  Madame,
  Nogen gange er det for mærkeligt for folk med noget nyt og vi er jo forskellige. Jeg vidste ikke det med Hillerød, måske de skulle forsøge igen :-)

  Et cetera,
  -det er en skøn måde at gå ind i søvnen på. Skægt at vi gør det samme :-)

  Lene,
  Det lyder som om du trængte til den lur ;-) Jeg synes det er godt I har muligheden, det må også være tiltrængt på en nattevagt!?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.