Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/shopaholic-goes-noa-noa/

Hyggelig shoppedag

cafe

Jeg har, som tidligere nævnt i dag, haft planer om en lille shoppetur i Noa Noa i dag. De har så mange skønne, skønne ting og jeg vidste jeg ville blive fristet. “Lidt” blev det da også til og en lille kop kaffe på cafe. Uhm!

Jeg købte en meget fin, næsten sommerkjole. Den vil jeg bruge her til vinter med tykke brune strømper og støvler, tager jeg en strikket cardigan på, kan den fint bruges til hverdag, -og med stiletter er den klar til fest. Den brune trøje er en basis trøje, men i en tynd fin kvalitet og den blødeste bomuld.

Jeg købte også lige 2 andre basis trøjer, en i mørk mørk blå og en sort, ligeledes i en skøn kvalitet og med fine detaljer.

Den mørkeblå silke kjole kom også med i købet. Den er så lækker, mat silke, blød og skøn mod huden. Jeg bliver så glad for den, for den kan bruges til meget. (-og jeg har den allerede i gammelrosa…) Jeg bruger den under slå om-kjoler, med en strik til eller med en tynd bluse under, -og til sommer, bare som den er.

Sikke nogle kup, jeg er glad for det hele og det gjorde godt for efterårshumøret med en vellykket shoppetur.

16 kommentarer
 • Stine skrev:
  23. november 2007 kl. 19:49

  Fine fund – jeg var også på jagt i dag, men fandt kun strømpebukser, så det blev en billig omgang ;)

 • et cetera skrev:
  23. november 2007 kl. 19:55

  Hvor ser det smukt ud det hele, Valdemarsro – du har virkelig købt lækkert og “langtidsholdbart” ind – materialer og farver er skønne!

 • Valdemarsro skrev:
  23. november 2007 kl. 19:57

  Stine,
  Ja det må man sige, men strømpebukser skal der til :-) -og tak

  Et cetera,
  Enig, jeg tænkte også da jeg kørte kortet, at det jo er langtidsholdbart :-D

 • Helle Koed skrev:
  23. november 2007 kl. 20:17

  Åhhh… ELSKER Noa Noa – håber inderligt jeg en dag bliver en størrelse, så jeg kan komme i deres tøj :D

 • Stine skrev:
  23. november 2007 kl. 20:30

  Det er rigtigt. Denne gang fandt jeg 3 par fra Vogue i vinrød, mørk petrolium og sort. Til den nette sum af 100,- i alt. Jeg tror kvaliteten er bedre end H&Ms og det var endda billigere. Skønt :)

 • Newyorkerbyheart skrev:
  23. november 2007 kl. 22:50

  Hej!

  Jeg har givet dig en “You make me smile” award. Hvorfor og hvordan den ser ud, kan du se inde hos mig :-)

  God weekend.

  mange hilsner
  Newyorkerbyheart/Birthe

 • Madame skrev:
  24. november 2007 kl. 10:11

  Hvor er de smukke, dine nye fund! Og jeg er sikker på, det lige er dig. Jeg er vild med den slags dæmpede farver, som aldrig går af mode, og som kan sættes sammen på kryds og tværs. Tillykke med dine kup. Jeg må se at komme til Hillerød, som vist er min nærmeste Noa Noa.

 • Catarina skrev:
  24. november 2007 kl. 11:12

  Wow sikke nogle dejlige køb – elsker at forkæle, også mig selv.

 • 24. november 2007 kl. 12:30

  Helle Koed,
  Ja det er smukt tøj.
  -Jeg synes faktisk der er stor forskel på deres størrelser. Kjoler køber jeg str. M, men så prøvede jeg et par flotte bukser derinde, tog dem i str L, men nej kunne ikke så dem op over numsen (og jeg plejer at bruge samme størrelse foroven og forneden)
  -deres str er fra XS til XXL, og med den forskel på størrelserne, kan det da være?

 • 24. november 2007 kl. 12:44

  Stine,
  det er nogle flotte farver du har købt de strømpebukser i, de vil matche din måske nye sorte kjole smukt ;-) jeg køber egentlig altid strømper i H&M, men kunne godt være jeg skulle sprøve dem du nævner, det er billigt.

  New Yorker by heart,
  Wow, tusind tak :-) Hvor blev jeg glad! Du får mig til at smile!
  Jeg tænker og så kommer der snart stor tak + en viderebringelse her på siden.

  Madame,
  Jeg er også glad for dæmpede støvede farver, både de lyse og mørke. de passer fint itl alle årstider. Du må til Hillerød (hyggelig by i øvrigt)
  -jeg venter med næste store shoppetur til der er udsalg, er begyndt at spare sammen ;-)

  Catarina,
  Tak, og det gør jeg også! :-)

 • Stine skrev:
  24. november 2007 kl. 13:32

  Jeg glæder mig også til at bruge dem. De mørke petrolium passer fint sammen med en top i næsten samme nuance jeg fandt i Vero Moda sidste år. Den er blevet brugt så mange gange siden. Med et par sorte sko og et sort pencilskirt kan jeg vist godt gå an til fødselsdagsbrunch hos svigermormor’en i morgen ;)

 • Stine skrev:
  24. november 2007 kl. 13:49

  Jeg er ikke ret stor og tit er Noa Noas tøj alt for stort til mig – men med de variationer du beskriver så kunne det da være jeg kunne finde noget igen ;)

  Mht. strømperne så prøvede jeg dem lige i går, de sidder helt stramt på mine ben (synes godt H&Ms kan komme til at sidde lidt i ål…), så har de stadig tilbuddet næste gang jeg kommer i Salling kunne jeg sagtens finde på at købe 3 par mere…

 • Gitte skrev:
  24. november 2007 kl. 17:13

  Det er nogle rigtig skønne ting du har købt.. Kjolen er da bare lækker :-)
  Dejlige farver- i øvrigt også mine favoritter ;-)

 • Gitte skrev:
  24. november 2007 kl. 17:15

  Jeg har også fået kortene, og synes de er så flotte, at de står til pynt på en hylde :-)

 • 24. november 2007 kl. 17:54

  Stine,
  ja måske du kan finde noget der passer :-) -det lyder super flot med det sæt tøj, klassisk med et twist. og jeg er vild med petrolium farven!

  Gitte,
  Tak :-) vi kan vist også fint tage på en ordentlig shoppetur og blive enige om hvad der er gode køb :-)
  -god ide at bruge billederne til lidt pynt på en hylde. Det vil jeg også gøre

 • Stine skrev:
  24. november 2007 kl. 18:03

  Jeg er også vild med petroliumsfarven. Synes dog godt det kan blive lidt dystert sammen med sort – men sådan bliver det altså, tror jeg nok ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.