Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tid-til-shopping/

Tid til shopping

kaffe

Godmorgen skønne fredag!

Nu er det snart weekend, og der skal hygges og pyntes til jul. Men først må jeg nok hellere komme i gang med dagen og gøre mig klar til at komme på arbejde. Når jeg har fri ved 16 tiden, tror jeg nok lige jeg skal en smut forbi min favoritbutik.

Jeg skal nok finde noget fint, gerne noget jeg kan bruge til de kommende julefrokoster. Men ikke så fint, så jeg ikke kan bruge det til hverdag, med tykke strømper og måske en strik til.

4 kommentarer
 • Madame skrev:
  23. november 2007 kl. 07:54

  Jeg er også vild med Noa Noa, det er klassisk på en moderne, sprælsk måde, som taler lige til mit hjerte. Deres ting kan bruges år efter år uden at komme helt ud af trit med moden. Jeg er spændt på, hvad du falder for i deres butik – for falde, det gør man altså bare.

 • et cetera skrev:
  23. november 2007 kl. 08:52

  Valdemarsro, jeg burde jo efterhånden ikke blive overrasket når vi har samme smag – men også NoaNoa er min favorit – og det har snart “stået på” længe. Tidligere – og i mange år var det Jackpot – og jeg kan da stadig finde hæderlige ting dér – men NoaNoa er altså nr. 1 – spændende hvad du finder – hvis du ikke synes at det er for “privat” at vise tøjet , tror jeg at vi er et par stykker som gerne vil kigge med :-)

 • Gitte skrev:
  23. november 2007 kl. 13:31

  NoaNoa er også favorit hos mig ;-)
  Åh, lad os se hvad du køber Valdemarsro..

 • Valdemarsro skrev:
  23. november 2007 kl. 19:52

  Madame,
  Det er lige præcist formuleret som jeg ville gøre det ;-) -jeg kan lide kvaliteten og det at man kan bruge det år efter år. +priserne er ok synes jeg egentlig..

  Et cetera,
  Jeg vil meget gerne vise mine fund :-) -jeg tror vi kunne få fantastiske shoppeture sammen :-)

  Gitte:
  Vi har også de samme favoritter og smag, både i tøj og pynt til hjem :-) -og KriStense har jo også Noa Noa… den butik rammer lige i hjertet hos mig

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.