Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-om-cupcakes-og-lobetur-i-regnen/

Små glimt – om cupcakes og løbetur i regnen

cupcakesforme

Jeg er i fuld sving med fødselsdagsforberedelserne. Ovnen arbejder på højtryk og her fremtrylles alt fra minicupcakes til pølsehorn. Om lidt lagkagebunde og pølsebrød til hotdogs i morgen aften. Jeg elsker det og jeg glæder mig som et lille barn til at dække fødselsdagsfest bordet i aften – kig evt forbi bloggen senere i aften, hvor jeg regner med at vise billeder.

cupcakes-in-the-making

Jeg havde planer om mini cupcakes, med fine frostings og pynt. Men eftersom jeg ikke kunne beslutte mig for hvilken slags jeg skulle bage, -eller rettere hvilken slags jeg skulle undlade, så bager jeg nu fire forskellige slags. Jeg mener, sådan en lille hapser! Den kan man da godt spise et par stykker af …

loebesko

Min morgen startede i øsplask regnvejr. På med løbeskoene og så ud og ‘hoppe i vandpytter’. Sejt, ik?! – men ok, jeg indrømmer, at i morges var jeg ikke kommet afsted, hvis det ikke havde været fordi det var min træningsdag sammen med Dorte. Vi har løbet i regn, slud og snevejr – og når man først er afsted, så er det altså faktisk mega fedt. I al slags vejr. Jeg har faktisk lovet mig selv, at jeg løber uanset vejret.

Min løbesko drypper stadig og jeg kunne hælde vand ud af dem, da jeg kom hjem. Jeg var gennemblødt og mit hår var plaskvådt. Dorte har skrevet om vores løbetur på sin blog, -og jeg grinede, da jeg læste det. For ja, hun fik lukket munden på mig til sidst!

6 kommentarer
 • Simone skrev:
  22. maj 2013 kl. 16:06

  Hvor er du sej at du løber i alt slagt vejr. Respekt for det :)

  • Ann-Christine skrev:
   22. maj 2013 kl. 22:55

   Og jeg har respekt for Dorte som kan få mig til det ;)

 • sofie skrev:
  22. maj 2013 kl. 19:29

  Spændende med fødselsdagsforberedelse – det har jeg også netop gang i herhjemme for vores tvillinger, der fylder 3 år i morgen! – Dejligt med lidt inspiration:)

  • Ann-Christine skrev:
   22. maj 2013 kl. 22:56

   Jamen, så har vores børn jo fødselsdag samme dag. STORT tillykke med jeres børn den 23. maj :)
   Kh Ann-Christine

 • Anette Kristine Duborg skrev:
  3. august 2020 kl. 22:21

  Hej Ann-Christine
  Tak for den mest fantastiske hjemmeside. Har brugt mange af dine opskrifter, og det lykkes bare hver gang?
  Lige et spørgsmål….Hvordan bevarer du muffin-formenes design og farver? Jeg synes altid farverne forsvinder når kagerne er bagt….Og så er kagerne ikke så festlige at se på.
  Mvh. Anette

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2020 kl. 21:42

   Hej Anette,
   Tusind tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for!
   Jeg lægger to stykker muffinsform til hver, så holder de fint på farverne under bagning.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.