Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/syrligt-s%c3%b8dt-og-friskt/

Syrligt, sødt og friskt

Jeg nyder fortsat at januar er en hel del sundere end december var. Appelsiner, mandariner, æbler og frisk blendede smoothies smager jo fantastisk og jeg er faktisk helt kommet over den marcipanafhængighed jeg udviklede i julemåneden. Sådan en appelsin skåret i mundrette bidder er da fristende, ik´

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
2 kommentarer
 • johanne skrev:
  11. januar 2011 kl. 16:06

  Bare det var mig….lige købt marcipan forleden til lidt lækkert bagværk. Melder mig straks til din Facebookgruppe. Kh fra Jo

 • Ann-Christine skrev:
  13. januar 2011 kl. 09:38

  Johanne,
  Tak jeg er glad for at du har lyst til at være med.