Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vakre-hjem-interi%c3%b8r-2/

Vakre hjem & interiør

stearinlys

Så er den nye udgave af Vakre hjem & interiør udkommet, jeg købte det i weekenden og har skimmet det, uhm glæder mig til at studere det nærmere. Jeg har fri i dag, så jeg har tid til at blive inspireret.

Vi har været hjemme i Jylland i weekenden. Det er skønt at komme hjem og blive super forkælet, -og det blev jeg! Vi har råhygget, gået ture, set film, spist god mad og for meget slik, været på tur og udflugt, samlet kastanier, snakket og hygget.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
3 kommentarer
 • et cetera skrev:
  5. november 2007 kl. 15:24

  Det var morsomt – jeg har også mit eksemplar af det nye “Vakre hjem …”med i dagens indlæg :-) Jeg fik et abonnement i fødselsdagsgave i maj – og nyder at få et ind ad døren. Jeg komme vist til at forny det abonnment selv når gaven “udløber” …

 • Stine skrev:
  5. november 2007 kl. 18:04

  Jeg må vist lige reservere i morgen når jeg er på arbejde ;)

 • Valdemarsro.dk skrev:
  5. november 2007 kl. 19:29

  Et cetera, det er fantastisk godt, det blad. -og sikke da en gave :-)

  Stine, ja det må du endelig gøre. Du har lidt en personalefordel der ;-)