Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vakre-hjem-interi%c3%b8r-2/

Vakre hjem & interiør

stearinlys

Så er den nye udgave af Vakre hjem & interiør udkommet, jeg købte det i weekenden og har skimmet det, uhm glæder mig til at studere det nærmere. Jeg har fri i dag, så jeg har tid til at blive inspireret.

Vi har været hjemme i Jylland i weekenden. Det er skønt at komme hjem og blive super forkælet, -og det blev jeg! Vi har råhygget, gået ture, set film, spist god mad og for meget slik, været på tur og udflugt, samlet kastanier, snakket og hygget.

3 kommentarer
 • et cetera skrev:
  5. november 2007 kl. 15:24

  Det var morsomt – jeg har også mit eksemplar af det nye “Vakre hjem …”med i dagens indlæg :-) Jeg fik et abonnement i fødselsdagsgave i maj – og nyder at få et ind ad døren. Jeg komme vist til at forny det abonnment selv når gaven “udløber” …

 • Stine skrev:
  5. november 2007 kl. 18:04

  Jeg må vist lige reservere i morgen når jeg er på arbejde ;)

 • Valdemarsro.dk skrev:
  5. november 2007 kl. 19:29

  Et cetera, det er fantastisk godt, det blad. -og sikke da en gave :-)

  Stine, ja det må du endelig gøre. Du har lidt en personalefordel der ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.