Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/ananas-mojito/

Ananas mojito med ingefær og mynte

Her i påskeferien flyder dagene sammen og alt er weekend! Det føles så rart og tiltrængt. Det fejrede vi således med en lille fin ananas mojito, som før middag-drink i går aftes.

Påskegul, sommerfin og virkelig frisk med den skønne mynte, friske ingefær og søde ananas. Jeg blendede blot ananas´en sammen med ingefær og toppede med lidt danskvand, inden jeg shakede det med isterninger og rom.

Jeg har så rent faktisk købt hele 5 myntevarianter hjem til haven i år. Vil prøve at overvintre dem i år, det kan de nemlig som regel fint – men fik det ikke arrangeret sidste vinter med dem vi havde.

Men, det jeg vil fortælle med det er, at jeg har købt en ananasmynte.

Uhm! Det vidste jeg ikke fandtes.
Haps, den kom fluks med hjem sammen med jordbærmynte, marrokansk mynte, grøn mynte og chokolademynte. De er alle sammen noget så lækre i koldt drikkevand, i cocktails, til morgenmaden og desserter.

PT5M

Ananas mojito med ingefær og mynte

2 glas    5 min.
2 glas
Ingredienser
  • 4 dl ananas juice
  • 1 stor humpel ingefær (kom den med i juiceren, eller blend den i juicen)
  • 1 stor håndfuld mynte
  • 1/2 dl lys rom
  • danskvand
  • Pynt
  • Ananas og mynte til at pynte med
Udskriv opskrift
5 min.
Fremgangsmåde

Hvis ananasjucen laves af en hel ananas, så kom en skrællet ananas, en stor humpel ingefær og en håndfuld mynte i juiceren.
Hvis man bruger en købt ananasjuice, så blendes den med ingefær – eller ingefær rives og blandes i.

Ryst ananasjuice med ingefær, rom og isterninger i en shaker.

Stød mynten i glassene, så den gode friske smag bliver frigivet.

Hæld rom-ingefær-ananasjuice over og nyd den iskolde søde og friske drink