Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/11-i-aarhus/

1+1 i Aarhus

På Grønnegade 41 i Aarhus ligger den allerfineste butik 1+1 textil. Lidt tilfældigt kom jeg forbi der for noget tid siden og i går var jeg derinde igen sammen med min søster. Det er en lille lækker butik med en sand overflod af skøn kunsthåndværk; keramik, smykker og tekstiler primært fra danske og nordiske designere.

Jeg faldt i snak med indehaveren Helene Vonsild, som fortalte, at hun gør noget særligt ud af at finde skønne og særlige designs, som hun er heldig at få nogle få stykker af til salg i butikken. Der er en fin blanding af keramik fra kendte designere som fx Ditte Fischer, Anne Black, Helbak og så en masse lækre sager fra for mig endnu ukendte designere.

Tjek evt deres hjemmeside, hvor er der masser af inspiration til ønskesedlen! Skøn butik, med lækre designs, sød betjening og en skøn venlig og let stemning i butikken. Den kan jeg varmt anbefale, -hvis du da ikke kender den allerede?! ;)

Jeg fik også shoppet lidt lækre ting, som jeg vil vise jer senere …

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Rikke skrev:
  6. september 2012 kl. 12:31

  ;) kender så udemærket butikken – og Helene! Var med til at starte butikken op dér i 2007….

  • Ann-Christine skrev:
   6. september 2012 kl. 14:33

   Ej, hvor sjovt. Jeg er vild med de mange fine ting.

 • Natasha skrev:
  6. september 2012 kl. 13:07

  Har lavet vindueskiggeri der mange gange! Måske jeg snart skal derind. Hvordan er prisniveauet?

  • Ann-Christine skrev:
   6. september 2012 kl. 14:35

   Jeg synes priserne generelt læner sig op af de priser man kender fra Anne Black, Helbak og Ditte Fischer. De har en webshop kan jeg se og der kan du se priserne på tekstilvarerne

 • Julie Kirstine skrev:
  6. september 2012 kl. 19:55

  Åhhh jeg elsker også 1 +1. Det er sjældent jeg går derfra uden at gøre et køb :-) Bor desværre ikke længere i Aarhus, men tager altid forbi, når jeg er deroppe…

  • Ann-Christine skrev:
   6. september 2012 kl. 20:17

   Hej Julie Kirstine,
   Jeg tror også det er ret svært ikke at købe bare en lille dejlig ting når man er der inde. Der er mange fristelser :)
   Kh Ann-Christine