Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sundt-slik-figen-og-daddelkugler/

Figenkugler

Efter hele forårets hurlumhej med flytning, skoldkopper, sommerhusferie og pakkerod, så er jeg nu kommet ind i en virkelig god træningsrutine igen. Det gør virkelig noget godt for mig, mere energi og endnu mere lyst til sundt mad (til gengæld knap så meget lyst til kage og chokolade). Det skaber en ret god spiral af gode ting!

Men derfor kan man jo godt blive lidt lækkersulten, midt på eftermiddagen og om aftenen, når børnene er puttet. Det kan en smoothie snildt klare, men igår fik jeg sådan lyst til at lave figenkugler med flot grøn pistacie.

PT10min

Figenkugler

12 stk    10 min
12 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Det her kan godt være en hård omgang for en stavblender, så måske kan det godt betale sig lige at hakke ingredienserne godt med en kniv på skærebrættet først.) Blend nødderne og kokosmel så det bliver til nøddemel, tilsæt derefter de andre ingredienser og blend grundigt til det er en ensartet masse. Tril det ud og skær i passende små stykker som trilles runde og vendes i det ønskede drys. De smager bedst når de har været i køleskabet i en times tid, – men ellers så snyd bare lidt og kom dem i fryseren i 10 minutter ;)