Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/5-x-shopping/

5 x shopping til hjemmet

Jeg fik shoppet lækre, lækre ting da jeg var til Anne Black lagersalg i sidste uge.

Tingene til os selv viser jeg her. Der blev dog også købt lidt gaver – de må forblive hemmelige lidt endnu.

Fint papir til små projekter har jeg også fået shoppet.

Og nye plakater til børneværelset, hvor jeg har forskellige projekter igang.

Nye forårsplanter til terrassen. Hvor blev den sommer forresten af? Det var lige så skønt med sol og bare tæer i sandaler

Og så lige lidt ekstra …. Her har jeg godt nok ikke selv været ude at shoppe, men har været så heldig at få de smukke tallerkner i fødselsdagsgave.

 

Vores internet har været nede de sidste dage, så jeg har været offline, med undtagelse af de få gange, hvor jeg er flygtet til nærmeste kaffebar eller cafe med internet. Det giver en smule stof til eftertanke, hvor afhængig man (læs: jeg) er af at være online. Selvfølgelig er det det naturligt i forbindelse med min shop, men jeg er jo også ret så glad for at læse blogs og selv at blogge. Så det ikke at have internet i flere dage og ikke vide hvornår det lykkedes for dem, at få det op at køre igen, det er en tålmodighedstest … Men så kan man jo bruge tiden på at lave lidt ekstra lækre ting i køkkenet – og det blev bl.a til disse lækre hjemmebagte pitabrød.

6 kommentarer
 • Maiken Holm Nors skrev:
  6. maj 2011 kl. 10:09

  Lækre lækre shopperier! Især Anne Black tingene er simpelthen så skønne. :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2011 kl. 17:55

   Ja, jeg er faktisk vild med alt hvad hun har lavet

 • Øglemor skrev:
  6. maj 2011 kl. 10:43

  Smukke smukke ting. Skal lige høre – den der taknemmelighedsbog – er det også en, du lige har købt? Jeg er på udkig efter den til min mor, og den er udsolgt overALT. Grrrrr.

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2011 kl. 17:57

   Nej, det er en jeg vandt i noget gavelotteri for et par år siden. Jeg har ikke engang fået den brugt, synes bare den er så pæn i omslaget og så kan jeg godt lide titlen. Ærgeligt at du ikke lige kan finde den, stod den bare inde i skabet måtte du gerne få den – men det kan du selvfølgelig bruge til nul og niks … Jeg synes lige jeg har set en der minder om den, tror den var skrevet af baronesse Caroline, eller noget?

 • Therese skrev:
  6. maj 2011 kl. 10:44

  Sikke dejlige ting du har købt :-) Så er boligen klar til forsommeren.

  Ha’ en dejlig dag.

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2011 kl. 17:59

   Nemlig :-) Også rigtig god dag til dig

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.