Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=banankage

Banankage

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk derefter et æg i ad gangen.

Mos bananerne på en tallerken med en gaffel og rør banan og valnødder i dejen.

Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og sigt det i dejen. Vend dejen sammen, til den er ensartet.

Kom bagepapir i bunden af en springform på 20 cm i diameter, smør siderne med smør og kom dejen i. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 45-50 minutter.

Lad kagen køle af på en rist. Fordel chokoladen på den varme kage og lad den smelte direkte på kagen. Drys med valnødder.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.