Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=biscotti-mandler-chokolade

Biscotti

Rist mandler og pinjekerner let på en tør pande ved middelvarme, til pinjekernerne er blevet gyldne.

Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt godt sammen. Rør mandler, pinjekerner og chokolade i melblandingen. Kom derefter kaffe og halvdelen af de sammenpiskede æg i og saml dejen. Tilsæt resten af æggemassen, til dejen er klistret, men stadig kan samles og formes.

Form dejen i to aflange stænger på en bageplade med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Tag pladen ud af ovnen og lad kagestængerne køle af i et kvarters tid.

Skær stængerne i skiver på skrå i ca. 1 cm’s tykkelse og læg dem tilbage på bagepladen. Bag kagerne i 10-12 minutter, til de er sprøde og gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.