Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=chilimayo

Chilimayo

Chili mayonnaise
Tag alle ingredienserne ud af køleskabet i god tid og lad dem stå på køkkenbordet i 30 minutter.

Kom æggeblommer, citronsaft, sriracha, ketchup, chiliflager, dijonsennep og salt i en blenderskål, og sæt stavblenderen i bunden af blenderglasset. Hæld halvdelen af olien over og blend – uden at løfte stavblenderen til at starte med!

Når mayonnaisen begynder at samle sig i blenderglasset, skal stavblenderen løftes op og ned til aiolien er ensartet. Blend videre, mens resten af oliens tilsættes i en tynd stråle. Smag til med salt.

Sæt i køleskabet til den skal serveres

Chili mayo med håndmikser eller piskeris
Tag alle ingredienserne ud af køleskabet i god tid og lad dem stå på køkkenbordet, så de får stuetemperatur inden aiolien laves.

Kom æggeblommer, citronsaft, sriracha, ketchup, chiliflager, dijonsennep og salt i en skål og pisk det sammen i et minuts tid. Tilsæt en spsk olie og pisk den godt ind, pisk derefter olie i lidt efter lidt i en tynd stråle. Stop når hvidløgsmayonnaisen har den rette konsistens.

Opbevar chili mayo i køleskabet, til den skal serveres.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.