Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=sproede-wontons

Sprøde Wontons

Sauter champignoner, løg og hvidløg i olie på en pande ved høj varme.

Kom hakket kødet på panden sammen med resten af ingredienserne til fyldet. Steg godt igennem under omrøring, til kødet er gennemstegt. Smag til med fishsauce, ingefær, chili og friskkværnet peber.

Kom 1 spsk fyld på midten af hvert stykke wontonplade. Pensl med lidt vand i kanten og fold den sammen til en lille fin pakke.

Varm en gryde op med olie til den er omkring 175 grader. Hvis du ikke har et termometer til at måle med kan du tjekke temperaturen ved at dumpe et lille stykke wontondej i den varme olie. Olien er perfekt varm, når den bruser lidt op omkring dejen.

Steg 6-8 wontons ad gangen. Tag dem op af olien med en hulske og lad dem dryppe godt af på køkkenrulle inden servering.

 

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.