Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=chokolade-karamel-popcorn

Chokolade og karamel popcorn

Kom majskorn i en gryde med smør og olie og låg på gryden og pop dem ved høj varme til næsten alle er poppet.

Kom alle ingredienserne til karamellen i en gryde for sig. Kog op og lad det simre ved middelvarm under jævnlig omrøring i 5-10 minutter. Karamellen skal være blød og lækker, og skal kunne størkne let, når den tages op på en ske og køles af.

Temperer chokoladen ved at smelte halvdelen af chokoladen i et vandbad. Tag af skålen af varmen og tilsæt den halvdel chokolade i. Rør til det er ca 29 grader.

Karamel, og chokolade kommes i hver deres kræmmerhus lavet af bagepapir. Drej spidsen om og sæt dem evt i et glas, så er der mere styr på dem. Popcornene spredes ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Fordel striber af karamel og chokolade udover popcornene. Lad det køle af og så er de klar til at blive spist.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.