Karamel
Kom alle ingredienserne til karamel i en gryde og kog op. Lad det gerne koge under omrøring i ca 40 minutter til karamellen er sej og lækker og har en temperatur på omkring 110 grader. Lad den køle lidt af i gryden
Smelt chokoladen
Hak chokoladen og kom 2/3 af chokoladen i et vandbad.
Smelt under omrøring til chokoladen er helt smeltet og er 50 grader. Tag af varmen og rør resten af chokoladen i, mens temepraturen sænkes til 28 grader. Lun derefter hurtigt op til 31-33 grader.
Kom chokoladen ud på et stykke bagepapir og fordel peanuts godt i chokolade. Tryk dem gerne en smule ned i chokoladen.
Kom den lune karamel, som er kølet af til den er omkring 35 grader i en sprøjtepose. Klip et meget lille hul og fordel fine tynde striber karamel over hele chokoladepladen.
Lad chokoladen stå og størkne på køkkenbordet.
Bræk eller skær i passende stykker.






