Saltkaramel sauce
Kog piskefløde, sukker og glukosesirup op i en stor gryde. Lad det simre i 35-45 minutter. Rør indimellem i gryden, men ikke for ofte. Når karamellen har en temperatur på 115 grader, er den færdig. Tilsæt salt.
Cookie Bars
Pisk smør, farin og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk derefter æggene i et ad gangen.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og salt godt sammen og sigt det i dejen. Rør dejen godt sammen og vend derefter 2⁄3 af den mørke chokolade i.
Fordel dejen i en smurt form på 22 x 28 cm og fordel resten af den mørke chokolade, den hvide chokolade og pekannødderne samt saltkaramellen i striber oven på dejen.
Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af i formen, til den lige sætter sig. Skær den derefter ud i passende stykker med en skarp kniv, mens den endnu er lun.






