Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=thaisuppe-kylling-kokosmaelk

Thaisuppe med kylling og kokosmælk

Skær kyllingebrystfileterne i mundrette stykker og sauter dem hurtigt i en sauterpande med kokosolie. Tag kyllingestykkerne op og læg dem på en tallerken, mens grøntsagerne sauteres.

Kom champignon på panden og brun dem ved høj varme, tilsæt løg, hvidløg, ingefær, gurkemeje, galangarod, kaffirblade, samt evt. finthakket rød chili efter smagsløg og mod. Kom også grøntsagsbouillon i gryden.

Skru ned for varmen og kom kyllingestykkerne i.

Tilsæt citrongræs i retten sammen med kokosmælk og fishsauce. Lad det simre i 10-12 minutter.

Tilsæt tomater og peberfrugt 5 minutter inden servering og smag retten til med lime, fishsauce og lidt sukker.

Server suppen i skåle eller dybe tallerkener og top med frisk koriander og frisk chili skåret i ringe.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.