Pisk sukker, vaniljesukker og æg sammen, til det er lyst og luftigt.
Bland hvedemel og bagepulver godt sammen, sigt det i dejen og rør det godt sammen.
Skær smør i tern og varm det op i en gryde sammen med mælk, til smørret smelter. Vend det i dejen og kom dejen i et ovnfast fad på 24 x 30 cm beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 30 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, til den er næsten færdig.
Topping
Kom kokosmel, smør, mælk og muscovadosukker i en gryde, varm op til kogepunktet under omrøring og rør, til det er smeltet godt sammen. Tag af varmen.
Tag kagen ud af ovnen, når den er næsten færdig. Skru ovnen op til 225 grader. Fordel fyldet ud over kagen og sæt den tilbage i ovnen. Bag kagen i yderligere 5 minutter.
Lad drømmekagen køle af, og så er den klar til at blive nydt.






