Start med at lave farsen
Alle ingredienserne til fars kommes i en stor skål og mikses sammen med en håndmikser i 1-2 minutter. Lad farsen stå på køl indtil porrene er klar.
Porrer
Rens porrerne godt og skær den øverste grønne del af, som ikke skal bruges. Skær porrerne over på midten (ikke på langs!) og skyl dem grundigt under rindende vand. De 4 porrestykker kommes i en gryde med vand og en smule salt, det bringes til kogepunktet og skal simre blidt i ca 5 minutter. Tag porrerne op og lad vandet stå i gryden – det skal bruges igen om lidt
Saml de farserede porrer
Dryp hvert porrestykke fri for vand og drys dem med en smule mel. Del farsen i 4 lige store stykker, som hver formes omkring hver porrestykke. Rul et stykke bagepapir omkring hver porre, så det holder godt sammen på det hele og så den farserede porre er pakket godt ind. Kom et stykke staniol omkring, så der ikke kan komme vand ind og kom nu de 4 pakker ned i gryden med varmt vand. Kog op og lad det simre i ca 7-8 minutter. Hæld vandet fra og pak pakkerne op, når de lige er kølet en smule af.
Vend de farserede porrer i først et sammenpisket æg og derefter i rasp blandet med salt og peber.
Steg dem på en varm pande med olie og smør til de er sprøde hele vejen rundt. Skær over og server varme.






