Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=lakseroulade-spinat-citronperler

Lakseroulade med spinat

Spinatbund
Kom den optøede spinat i en sigte og pres den fri for væske. Rør mælk, æggeblomme, salt og peber sammen og vend spinaten i. Pisk æggehviderne helt stive og luftige, vend først 2 spsk forsigtigt i spinatblandingen og derefter resten af æggehviderne i.

Fordel spinatblandingen i en retangel på ca 25 x 30 cm på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter, til den er let gylden på overfladen. Vend spinatbunden ud på et stort skærebræt og fjern bagepapiret, når den er kølet lidt af.

Fyld
Rør flødeost, halvdelen af dilden, salt, peber og citron sammen og fordel det på den afkølede spinatbund.

Lad en kant på ca. 4-6 cm af den lange side af spinatbunden være uden fyld. Fordel lakseskiverne over, drys med den anden halvdel dild (gem lidt til pynt) og rul lakserouladen sammen, så den lukkes i med kanten uden fyld.

Pak lakserouladen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl min. 1 time inden servering. Skær ca. 2 cm tykke skiver med en skarp kniv – rengør kniven med koldt vand mellem hvert snit.

Anret lakseskiverne på en bund af salat, drys med frisk dild og revet citronskal.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.