Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=hoensesalat

Hønsesalat

Kom hønsebryst i en gryde med grøntsagsboullion. Kog op, læg låg på og lad det simre i 20 minutter, til kødet er mørt. Skær hønsekødet i tern og lad det køl lidt af.

Steg bacon på en pande i lidt smør, til det er sprødt. Skær bacon i tern og læg til side på en tallerken.

Varm panden med baconfedt godt op med lidt ekstra olie og smør. Lad smørret bruse af og rist champignonerne på panden ved høj varme. Kom champignon i en sigte sammen med hvide asparges og lad dem dryppe af.

Rør dressingen sammen af mayonnaise, creme fraiche, karry og dijonsennep, salt og peber. Smag til og vend derefter hønsekød i tern, champignon, asparges og halvdelen af purløg  asparges og bacon i dressingen og drys med purløg inden servering.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.