Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=kylling-i-karry

Kylling i Karry

Kyllingekødet
Kom kylling i en gryde med vand og bouillon. Kog i ca. 15 minutter, til kyllingen er mør. Tag kyllingestykkerne op og sæt dem til side. Skær kødet i skiver eller tern. Gem 3 dl af kogevandet til karrysaucen.

Ris
Skyl risene grundigt, kom dem i en gryde sammen med knuste kardemommekapsler og lidt salt. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Et strejf af kardemomme giver en virkelig god smag til risene.

Karrysauce
Sauter løg, hvidløg og krydderier i en gryde med olivenolie i et par minutter, til løgene er bløde. Kom revet æble i gryden sammen med mælk og kogevandet fra kyllingestykkerne. Lad det småkoge i nogle minutter. Ryst imens lidt majsstivelse sammen med mælk og kom det i gryden. Rør godt rundt, mens saucen koger op og jævner, til den har en god konsistens. Smag til sidst til med fløde, salt og peber.

Skær kyllingekødet i skiver eller tern, kom det i saucen og varm det godt igennem.

Server gerne det hele i små skåle, så man kan forsyne sig og selv anrette på tallerkenen.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.