Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=mexi-bowl

Mexi bowl

Bønnemos
Sauter løg og hvidløg i olie i en lille gryde sammen med spidskommen og koriander, til det dufter herligt, og løgene er bløde.

Kom bønner og grøntsagsbouillon i gryden og lad det simre, til bønnerne er gennemvarmede. Tag gryden af varmen og giv det en tur med stavblenderen.

Smørristede majskerner
Varm en pande op og lad smørret bruse af. Rist majskernerne under omrøring ved høj varme til de får farve. Drys med salt og peber og anret dem i salaten.

Anret salaten
Anret alle delene i skåle.
Vælg frit dine favoritter på min ingrediensliste og tilføj gerne nye. Det bliver lækrest, når man vælger en god blanding af sprødt og knasende / cremet og saftigt

Det skal gerne ligge på hver sin plads det hele, så det hele ikke bare roder sammen – men tæt som en salat. Drys med lidt friske krydderurter inden servering.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.