Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=salade-lyonnaise

Salade Lyonnaise

Steg baconskiver sprøde på en tør pande.

Gnid brødskiven med hvidløg og smør den på begge sider med et tyndt lag smør. Steg brødskiven på panden i fedtet fra bacon, til den er sprød på begge sider. Tag af varmen, skær i grove tern og drys med salt og peber.

Bring en gryde med vand i kog. Slå hvert æg ud i en lille skål. Tilsæt æblecidereddike, når vandet koger og tag gryden af den direkte varme. Brug en ske eller et piske­ris til at lave en hvirvel rundt i vandet, så der kommer et hul i midten. Kom et æg i midten af hvirvlen og sæt gryden tilbage på varmen. Kog i ca. 3 minutter, tag for­sigtigt ægget op med en hulske og anret det på taller­kenen. Fortsæt på samme måde med de andre æg.

Anret salat og rucola på tallerkener eller et fad.

Fordel dressingen over i striber, drys med finthakket bacon, croutoner og anret med de pocherede æg samt et skønt grønt drys af purløg og karse.

Dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.