Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=spinatblinis-med-stenbiderrogn

Spinatblinis med stenbiderrogn

Bring en gryde med ½ liter vand i kog.

Kom spinaten i gryden og kog i 30 sekunder, tag spinaten op i en sigte og pres vandet godt fra. Lad det køle lidt af og hak spinaten fint.

Rør gær ud i mælk i en skål. Tilsæt boghvedemel, hvedemel, grahamsmel, salt og æggeblommer i dejen, pisk det sammen og kom spinaten i.

Lad dejen hæve på køkkenbordet i skålen med et rent viskestykke over i ca. 30 minutter.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

Varm smør på en pande ved medium varme og kom små klatter dej på med en spiseske. Når de er gyldne og færdigstegte på den ene side, vendes de og steges færdig på den anden side.

Servering
De færdige blinis anrettes med stenbiderrogn, finthakket rødløg, cremefraiche og frisk dild.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.