Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=tandoori-kylling

Tandoori Kylling

Rør alle krydderierne sammen i en skål med yoghurt, citronsaft, olivenolie, hvidløg og tomatpuré.

Gnid marinaden godt ind i kyllingestykkerne. Løsn skindet og fordel også rigeligt med marinade under skindet. Lad kyllingen trække i 2-3 timer eller fra aftenen før.

Læg den marinerede kylling sammen med marinaden i et smurt ovnfast fad og bag i cirka 40-45 minutter ved 175 grader varmluft.

Kom broccoli i en kasserolle med letsaltet kogende vand, og kog i 1 minut med låg. Hæld vandet fra og server til kyllingen.

Server kyllingelårene med friskkogte ris, broccoli, yoghurtdressing, limebåde og korianderblade.

Krydret yoghurtdressing
Rør dressingen sammen af græsk yoghurt, krydderurter, hvidløg og smag godt til med salt og peber.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.