Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=tomatsnurrer

Tomatsnurrer

Lun mælken i en gryde til mælken er omkring 37 grader varmt og rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt ymer, olie, sukker og æg.

Rør godt rundt og tilsæt derefter salt og mel lidt efter lidt.

Ælt dejen til den er smidig og nem at arbejde med. Den må ikke være klistret, men lækker smidig.

Stil den til hævning i en skål med et rent klæde over i en times tid.

Når dejen har hævet rulles den ud og skæres i fx 25-30 firkanter. Smør firkanterne med en god blanding af ketchup og koncentreret tomatpure. Drys med lidt timian, og rul dem derefter sammen og slå en knude på bollerne, så det bliver en lille rund sag.

Lad dem hæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med mælk og drysses med sesamfrø eller birkes.

Bag dem ved 225 grader varmluft i 12-15 minutter

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.