Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=chokoladekage

Chokoladekage

Smelt smør langsomt i en gryde ved lav varme.

Kom æg, sukker og vaniljekorn i en skål og pisk det lyst og luftigt. Rør til sidst hvedemel og salt i blandingen.

Tag gryden med smør af varmen og rør chokolade og kaffe i. Rør det godt igennem, til chokoladen er smeltet, og det er helt ensartet.

Rør langsomt chokoladeblandingen i dejen og rør det godt igennem til en helt ensartet dej.

Kom dejen i en smurt springform på 20 cm i diameter med bagepapir i bunden.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 30 minutter. Kagen skal føles lidt ubagt i midten. Den sætter sig til dagen efter, og den er bedst at bage 1-2 dage før servering. Bank formen let mod bordpladen, når du tager kagen ud af ovnen, så den falder en smule sammen. Stil den i køleskabet, når den er kølet af.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.