Sauter løg i en gryde med smør til de er bløde.
Tilsæt kød og brun det godt igennem ved høj varme. Skru ned for varmen og tilsæt gulerødder, bladselleri, hvidløg, tomatpuré, rødvin, worcestershiresauce, grøntsagsbouillon samt timian, rosmarin, salt og peber.
Kog op og lad det simre uden låg i 10 minutter.
Tilbered imens kartoffelmosen.
Kartoffelmos
Kog kartoflerne i en gryde med rigeligt vand uden salt, til de er møre. Kom kartoflerne i en stor skål sammen med smør og pisk godt igennem med en håndmikser, til kartoffelmosen er cremet og luftig. Tilsæt piskefløde og smag til med parmesanost, salt og peber.
Fordel kødsaucen i et smurt ovnfast fad og læg ‘et låg’ af kartoffelmos over. Glat kartoffelmosen pænt ud med en spartel og lav et mønster med en gaffel. Drys rasp og lidt ekstra parmesan over.
Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 30-45 minutter.
Drys finthakket bredbladet persille over inden servering.






