Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=26095

Chokoladecreme

Mørk chokoladecreme
Varm 1 dl fløde op til lige knap kogepunktet og tag gryden af varmen. Rør den mørke chokolade i til cremen er helt ensartet. Hvis nødvendigt, så blend kort med en stavblender.

Kom i  to små glas og sæt på køl i 2 timer

Lys chokolade creme
Varm 1 dl fløde op til lige knap kogepunktet og tag gryden af varmen. Rør den lyse chokolade i til cremen er helt ensartet. Hvis nødvendigt, så blend kort med en stavblender. Lad det køle af til stuetemperatur og hæld forsigtigt i glassene med den stivnede mørke chokoladecreme.

Sæt på køl i 2 timer

Hvid chokoladecreme
Varm 1 dl fløde op til lige knap kogepunktet og tag gryden af varmen. Rør den hvide chokolade i til cremen er helt ensartet. Hvis nødvendigt, så blend kort med en stavblender. Lad det køle af til stuetemperatur og hæld forsigtigt i glassene med den stivnede mørke og lyse chokoladecreme.

Sæt på køl i 2 timer eller til næste dag.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.